Kikapcs

Nettó 500 ezret keresni, Szegeden, fodrászként? Fogd meg a hajsütővasam!

Korrekt fizetés, fiatalos csapat, pozitív légkör – ezt a három tételt szinte minden mostanában feladott álláshirdetés tartalmazza, azonban néha van olyan, amikor ez ténylegesen a valóságot tükrözi. A BioHair Napfény frissen feladott ajánlata pont ilyesminek tűnik. A mesterhármas közül az elsőt nem tudtuk megtapasztalni (mivel nem a cikk tárgyát képező BioHair Napfényben dolgozunk, hanem a Szeged365-nél), a második kettőt viszont mi is simán le tudjuk igazolni: akár forgatni, akár hajat vágatni megyünk hozzájuk, rendre felszabadult hangulat fogad bennünket. Apropó, fodrászt keresnek a Napfény Park okosfodrászatában!

Tételekbe szedve, valahogy így néz ki a dolog:

– fodrászt keresnek,
– Szegedre,
– a Napfény Park egyetlen fodrászatába,
– napi 8 órás munkára,
– bejelentve, normálisan, tisztességesen,
– ráadásul teljesítményarányos bérezéssel, amely, ha megpörgeted a hónapot, simán nettó 500.000 magyar forint felett is landolhat.

A témában Ivánkay Judit ügyvezetőt faggattuk, aki elmondta, hogy a fenti összeg pedig egy 8 órában dolgozó, temperamentumos kolléga fizetése, de mint magyarázta, ezért a fizetésért azért nem kell sérvet kapni. Mint mondta, a Biohair Napfény egy sokkal korrektebb rendszert garantál, mint a magányos farkas fodrászok mindennapjai. Csak az előre megbeszélt időben kell dolgozni, nem kell új napokat vállalni, csak mert egy törzsvendég megsértődik, ha nem állsz rendelkezésre például vasárnap délután. Mivel Magyarország egyik legnagyobb, dinamikusan fejlődő fodrászati franchie-ához tartoznak, a profi képzések és az állandóan biztosított fejlődés is garantált.

Ha megjött a kedved, hogy a Biohair csapatába tartozz, jelentkezz mailben ([email protected]) vagy Messengeren, a következő frizuránkat pedig már lehet, hogy Te fogod vágni!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb