KikapcsVideo365

Teltház fogadta Auth Csillát és Popper Pétert a Napfény Műteremben! (videó)

Imádjuk a Napfény Műterem teltházas rendezvényeit: legutóbb csillapíthatatlan rajongás és mediterrán hangulat fogadta Auth Csillát és Popper Pétert a Napfény Műteremben. A művészek közös estje magával ragadta a közönséget – nézd meg te is, milyen volt ez a különleges est. 

A Napfény Műterem már-már családias hangulatával várta azokat, akik szeretettel jöttek el Auth Csilla és Popper Péter közös előadására. A mediterrán terasz melletti exkluzív rendezvényterem teljesen megtelt. Különleges lett a beszélgetés a két művésszel, még azt is elárulják neked, hogyan találkoztak először és mi inspirálta őket ehhez az egyedülálló produkcióhoz.

A rendezvényterem különleges atmoszférája magában hordozta a zene és a személyes történetek varázsát. Auth Csilla lírai előadásmódja és Popper Péter zenei aláfestése tökéletes összhangot teremtett, melyet a közönség percekig tartó vastapsokkal honorált. A Szeged365 Family tagjai, akik ott voltak, még napokig a műsor hatása alatt álltak, láthatjuk az élő bejelentkezések alatti kommentszekcióban is.

Az este folyamán a közönség nem csak a művészek előadásában gyönyörködhetett, hanem a színpadi kémia és az összhang is teljesen magával ragadta őket. A Napfény Műterem tökéletes helyszínnek bizonyult ehhez a felejthetetlen élményhez, ahol a szegedi közösség együtt élhette át ezt a kulturális csemegét. Lehet kicsit túlzunk, de aki ott volt biztosak vagyunk benne, hogy érti, érzi amiről most írunk. 

Egy kis érdekesség, amit talán kevesen tudnak: Auth Csilla és Popper Péter egy spirituális közösségi helyen találkoztak, így rájuk maximálisan igaz: véletlenek nincsenek.  

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb