Kikapcs

Felszállásra felkészülni: megvan a SZIA – Szeged International Airshow dátuma

A Szeged International Airshow 2024-ben is megkapta a felszállási engedélyt! A Szegedi Reptéren immáron 9. alkalommal szervezik meg a légiparádét, ahol idén is két napon át gyönyörködhetünk testközelből a gépmadarakban, helikopterekben és kápráztatnak majd el bennünket a pilóták lélegzetelállító mutatványokkal. A dátum is megvan már:

2024. szeptember 13. és 14.

A dátum mellett a részletes programot még egyelőre nem közölték a szervezők, viszont az már biztosnak látszik, hogy idén is lesz éjszakai látvány show, nemzetközi bemutatók és csodálatos gépmadarak. Amint bővebb információhoz jutunk, hozzuk a programokat!

A REPÜLŐNAPOK MELLETT HŐLÉGBALLON VILÁGBAJNOKSÁG IS LESZ

A szeptember az égi csodák hónapja lesz Szegeden, hiszen a Repülőnapok mellett a Hőlégballon Világbajnokságot is itt rendezik meg! A sportág legrangosabb versenyére a világ több mint 30 országából várnak résztvevőket Ausztráliától Kanadáig, így Japánból, Kínából, Indiából, Brazíliából vagy a korábbi világbajnokság élvonalában végzett Egyesült Államokból, valamint Európa számos országából, és természetesen a magyar versenyzőknek is szurkolhatunk majd.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb