Kikapcs

Gyereknapi őrület a Delimo-ban: ajándék fagyival lepik meg a kis szuperhősöket május utolsó vasárnapján

Nincs drágább kincs az életben a csodálatos kis szuperhősöknél, ezért május 26-án illik rendesen megünnepelni a gyermekeket. Az ÁRKÁD Szeged felső szintjén található DELIMO Kézműves Cukrászda pedig idén (is) tesz arról, hogy az említett időpont minden gyermeknek emlékezetes maradjon, ezért május utolsó vasárnapján egy jéghideg frissítővel lepik meg őket.

Nagy és frissítő meglepetéssel készül idén gyereknapkor a legkisebbeknek a város egyik közkedvelt kézműves cukrászdája. Az Árkád felső szintjén található DELIMO-ban nemrég beizzították a fagyipultot, telepakolták rengeteg finom ízzel, így megfelelő célpont lehet egy kis hűsítő élményre. Mint a cukrászdától megtudtuk, számukra különösen fontos, hogy minden gyerek részesüljön a prémium fagyi élményből, ezért az idei gyereknapra egy nagyszerű ötlettel álltak elő:

Május 26-án, vasárnap, gyereknapkor az első száz gyerkőcnek ajándék fagyit adnak a DELIMO Kézműves Cukrászdában!

A szóban forgó időpontban tehát (duplán) érdemes lesz két shopping között beugrani a felső szinten lévő DELIMO Kézműves Cukrászdába, ugyanis az első 100 gyerek, aki betoppan hozzájuk, egy grátisz fagyiban részesül!

Árkád Szeged, Londoni körút 3., felső szint!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb