Kikapcs

Szuper hír, keddre: idén hamarabb nyit a Lapos Beach Szegeden, és a duplájára növelték az úszófelületet is

Szuper hírrel jövünk keddre, ugyanis az idei évben 2 héttel hamarabb nyit a Lapos Beach Szegeden, így hamarosan már a Tisza-partján hűsölhetünk és pancsolhatunk a homokos strandon. Mint megtudtuk, a Lapos 2024-ben már június elsejétől várja a szegedieket.

“Minden évben azon vagyunk, hogy tovább bővítsük és fejlesszük a Lapos szolgáltatásait, minden évben próbáljuk beépíteni az előző szezon visszajelzéseit, javaslatait, kritikáit. A tavalyi szezon előtt, sokan jelezték, hogy miért nem nyitunk hamarabb, illetve sokan kérték, hogy növeljük az úszó felületet, ezért idén 2 héttel hamarabb nyitjuk a Lapost és duplájára növeltük az úszó felületet is” – jelentette be a közösségi oldalán Mihálik Edvin.

CSALÁDI NAPPAL NYITJÁK MEG

Azt is hozzátette, hogy Kolonics Erikával az IH Rendezvényközpont vezetőjével és Tóth Attilával a Partfürdő vezetőjével átbeszélték a nyitás lehetőségeit, a következő 2 hét feladatait. “Nagyon készülünk, várjuk önöket június 1-én szombaton délutántól, egy vidám nyitó családi nap keretében” – emelte ki a képviselő.

Fotók: Mihálik Edvin FB.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb