MindenmásVideo365

Kisétáltunk a Cédrus Liget Lakóparkba, ahol Papp Szandrát kérdeztük: miért ennyire népszerűek a szegedi ingatlanok?

A Cédrus Ligetben találkoztunk Papp Szandrával, aki elárulta, miért robbant be idén az ingatlanpiac Szegeden. Tudd meg, hogyan segítenek a Cédrus Ligetben a lakásálmok megvalósításában!

Ahogy beléptünk a Cédrus Liget Lakópark belső tereibe, eszünkbe jutott miért is szeretünk itt lenni: a vizuális élmény magával ragadó, nem véletlenül lett ez a szegedi fiatalok kedvenc szelfi- központja. Papp Szandra fogadott bennünket, aki folyamatosan segíti a leendő/aktuális bérlőket és tulajdonosokat. Rögtön az elején kihangsúlyozza: Szeged ingatlanpiaca soha nem látott dinamikát mutat. A BYD gyár tervei és az épülő új gyárak mellett a nyári diákvándorlás is jelentősen fokozza a keresletet.

Szandra szerint a diákok, köztük sok külföldi, egyre inkább Szegedet választják, ami tovább erősíti a keresletet az albérletek iránt. Nem meglepő, hogy a családok is egyre inkább az albérleti lehetőségeket részesítik előnyben. A Cédrus Ligetben ráadásul olyan egyedülálló konstrukciókat kínálnak, mint a 20%-os önerővel induló vásárlási lehetőség, ahol az ügyfelek öt éven keresztül, kedvezményes bérleti díj mellett fizethetik ki új otthonukat.

A Cédrus Liget nem csak a kényelmet, de a környezetbarát megoldásokat is képviseli. A geotermikus fűtési rendszerrel felszerelt lakóparkban egyre több üzlet nyitja meg kapuit: konditermek, kávézók, pékségek, amelyek hozzájárulnak a lakópark vonzerejéhez.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb