Mindenmás

Eltemették a szegedi erdészeti középiskola tanulóját, Boglárkát: két embert még mindig nem találnak a verőcei hajóbaleset után

Pénteken vettek végsőt búcsút a még fiatal, 20 éves verőcei hajóbaleset egyik áldozatától. Berki Boglárka a szegedi erdészeti középiskola tanulója volt, ahol párjával együtt tanultak, Mártonnal. A tragédia előtt nem sokkal kérte meg Boglárka kezét. Két embert még mindig keresnek a tragédia után.

AZ ISAZSEGI TEMETŐBEN TEMETTÉK EL

Berki Boglárkától, a verőcei hajóbaleset húszéves áldozatától péntek délután öt órakor vettek végső búcsút az isaszegi temetőben. Az édesanyja életében nem ez az első szörnyű tragédia, amit át kellett élnie, már két gyermekét is elveszítette. Lányáról azt mondták, koponyasérülései voltak, az ütközés közben azonnal szörnyethalt, így vélhetően nem szenvedett. Boglárkát az okosórája segítségével sikerült megtalálni. Két áldozatot még mindig keresnek – olvasható az Index.hu oldalán.

A HALÁLA ELŐTT NEM SOKKAL KÉRTE MEG MÁRTON A KEZÉT

A lány egy szegedi erdészeti középiskolában tanult a párjával, Mártonnal, aki a haláluk előtt nem sokkal kérte meg Boglárka kezét. A lány tavaly érettségizett, a napokban lett volna a technikusi és a forgalmi vizsgája is. Édesanyja elmondta, ha nem vették volna fel az egyetemre, a pilisi parkerdőben vállalt volna munkát. 

A tragédiáról mi is írtunk már többször, a részletekről itt olvashatsz!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb