Mindenmás

6 millió forintos támogatás a szegedi házak korszerűsítésére! A Global 21 Kft. szakértői csapatát kérdeztük a részletekről!

Ez az a lehetőség, amit nem szabad kihagyni…persze függ attól, mikor épült a házunk, és hogy hogyan tudjuk a megfelelő energiatakarékosságot kivitelezni. Az utóbbiban maximálisan tud segíteni a Global 21 Kft., akik több, mint 20 éve megbízhatóan kiviteleznek kisebb és gigantikus projekteket is. Ne hagyd ki a lehetőséget: június 3-tól akár 6 millió forint támogatást kaphatsz házad korszerűsítésére! A Global 21 Kft. szakértői csapata mindenben segített nekünk is, és biztosak vagyunk benne, hogyha szükséged van rá, akkor Neked is, hogy otthonod energiatakarékos és modern legyen.

Június 3-tól új lehetőség nyílik a szegediek számára is, hogy házukat energetikai szempontból korszerűsítsék, és ehhez 6 millió forintos támogatást igényeljenek. A támogatás célja, hogy elősegítse a lakóépületek energiahatékonyságának növelését és ezzel együtt a környezetvédelem erősítését. A támogatás részben vissza nem térítendő, részben pedig kedvezményes hitel formájában érhető el, amelyet 8 év alatt kell visszafizetni. A hitel törlesztőrészlete 25-36 ezer forint között mozog, így mindenki számára elérhető megoldást kínál.

A támogatás igénybevételéhez a tulajdonosoknak 1 millió forint önrészt kell biztosítaniuk. A vissza nem térítendő támogatás és a kedvezményes hitel aránya a járás fejlettségétől és az ott élők jövedelmétől függ. Minél magasabb egy járás jövedelmi szintje, annál kisebb lesz az ott élők vissza nem térítendő támogatásának az összege. Ez a rendszer biztosítja, hogy a támogatás azokhoz jusson el, akiknek a legnagyobb szükségük van rá.

A Global 21 Kft. szakértői csapata segít nektek megvalósítani az energetikai korszerűsítést a tervezéstől egészen a kivitelezésig. Innovatív megoldásaikkal és széleskörű tapasztalatukkal garantálják, hogy az otthonotok energiatakarékos és modern lesz. A Global 21 Kft. nem csak a munkálatok során, hanem az adminisztrációban is segít, hogy a támogatás igénylése zökkenőmentes legyen. A csapatról akkor is írtunk, amikor Papos László ügyvezetőt kérdeztük a cég társadalmi szerepvállalásairól. Jó volt hallani, hogy mennyire fontos nekik ez a terület is. Ha nem láttad, olvastad, akkor most tedd meg feltétlenül:

Az energetikai korszerűsítés során számos megoldás közül választhattok, mint például a szigetelés, a nyílászárók cseréje, a fűtési rendszerek korszerűsítése vagy éppen a napelemek telepítése. Ezek az intézkedések nem csak a környezetet védik, de hosszú távon jelentős költségmegtakarítást is eredményeznek. A modern technológiák alkalmazásával az energiafogyasztás csökkenthető, ami alacsonyabb rezsiköltségeket jelent.

A Szeged365 Family számára különösen fontos, hogy otthonaink energiatakarékosak és környezetbarátak legyenek. A Global 21 Kft. csapatával a korszerűsítés nem csak álom, hanem valóság is lehet! Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget, keressétek a Global 21 Kft.-t bátran!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb