KikapcsVideo365

Újra életre kel a régi, nagy divatbemutatók varázsa Szegeden, szombaton érkezik az I. Separé Divat Show a Reök Cukrászdába

Erősen indítjuk a nyarat Szegeden, ugyanis június elsején, szombaton egy egészen exkluzív és extravagáns eseménynek ad otthont városunk. Két közismert, szegedi családi vállalkozás a Baccara és a Boutique Optique by Prágai ugyanis gondolt egy nagyot és elhatározták, újra életre hívják városunkban a régi, nagy elegáns divatbemutatók varázsát és megálmodják az I. Separé Divat Show-t.

Lüktető mediterrán életrérzés és vibráló olasz elegancia költözik be június elsején, szombaton Szeged egyik legcsodálatosabb szecessziós épületének falai közé a REÖK Kézműves Cukrászdába.

VISSZAHOZZÁK A RÉGI, NAGY DIVATBEMUTATÓK KULTUSZÁT

Prágai András Milivoj optometrista látszerész mester, a Boutique Optique by Prágai ügyvezetője elárulta, az exkluzív esemény célja, hogy visszahozzák Szeged életébe a nagy divatbemutatók kultuszát, melynek egykor a Virág Cukrászda adott otthont. Ennek jegyében igazi olasz hangulattal, lehengerlő, minőségi, színes ruhákkal és kiegészítőkkel, exkluzív szemüvegekkel és dizájner napszemüvegekkel készülnek az est vendégeinek, nem is szólva azokról a gyönyörű modell lányokról, akik mindezt reprezentálják majd számunkra.

FELPEZSDÍTIK SZEGED DIVAT ÉLETÉT

Kakuszi Brenda, a Baccara társtulajdonosa abba is beavatott bennünket, nem véletlen, hogy Prágai Andrással közösen álmodták meg az I. Separé Divat Show-t, hiszen korábban már dolgoztak együtt egy másik divatbemutató során, s mivel mindkét családi vállakozás életében nagy szerepet játszik a hagyományok tisztelete és őrzése, nem is volt kérdés, hogy együtt vágnak bele a nagyszabású esemény megvalósításába, hogy ezzel is felpezsdítsék Szegedet, s egy olyan milliőt hozzanak létre a divat iránt érdeklődő közönség számára, ahol a modernitás és elegancia szemet kápráztatóan találkozik.

VADIÚJ, EDDIG SOSEM LÁTOTT KOLLEKCIÓT LÁTHATUNK

Brenda azt is megsúgta nekünk, vadiúj ruhakollekcióval készül a nagy eseményre, mely korábban még sehol nem került bemutatásra. A szettek nem lehetnének teljesek a hozzájuk illő divatkiegészítők nélkül, így a a Baccara gondoskodik a táskákról is, míg a a Boutique Optique by Prágai elhozza a színben, formában passzoló nagy márkák szemüvegeit. Mindezt nyolc modell fogja bemutatni az egybegyűlteknek három szekcióra bontva: a lányok sportos, utcai, illetve elegáns viseletben fognak felvonulni a REÖK Kézműves Cukrászdában kialakított kifutón.

EXKLUZÍV ELŐADÓK ÉS FINOM FALATOK TESZIK TELJESSÉ AZ ESTET

Az este forgatagát a divatbemutató mellett finom ízelítőkkel, proseccoval teszik a szervezők még tökéletesebbé, a hangulatot pedig:

  • Szalma Annamária, szegedi énekesnő,
  • Filó Edit profi szaxofonművész,
  • valamint Kiss Viktor, szegedi lemezlovas, aki bekerült Ibiza egyik rádióállomásának, az Ibizasonica Radio-nak a top 5 Dj-je közé, fogják emelni.

Prágai András azt is elárulta, céljuk, hogy ezzel az eseménnyel hagyományt teremtsenek, s összehozzák a szépre és jóra nyitott embereket a valaha volt szegedi divatbemutatók mai, modern égisze alatt.

Ha te sem szeretnél kimaradni az exkluzív élményből jegyedet ITT tudod megváltani.

Az est paraméterei:

I. Separé Divat Show

Helyszín: Reök Kézműves Cukrászda és Kávéház

Időpont: június 1. szombat, 20:30

Operatőr: Bognár Sebestyén

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb