Szegedi Arcok

Kátyúfaló Szörny járt Szegeden, és sajnos volt mit ennie…

“Megint városunkban járt a Kátyúfaló Szörny. Jó étvágyat” – írta a szegedi MKKP a közösségi oldalára több fotó kíséretében, amellyel a városunkban örökös problémának számító kátyúhelyzetre hívták fel viccesen a figyelmet. Sőt, a kerékpárutakat sem kímélték a városban!

“Tisztelt honpolgár! Ezúton tájékoztatjuk, hogy az Ön utcájában az idei önkormányzati választást megelőző kampány kátyúzás elmarad. Az úton tapasztalt kátyúk kijavításával további 5 évig türelmét kérjük” – áll az egyik szegedi körbefestett kátyú mellett kihelyezett “tájékoztató papíron”.

A KERÉKPÁRUTAK SINCSENEK A TOPPON

A kátyúk mellett a kerékpárutak állapotára is felhívta a figyelmet a szegedi közgyűlésbe készülő MKKP. “A jó hír: Szegeden egyre több a kerékpárút. A rossz hír: sok állapota tragikus” – emelték ki mai posztjukban, ahol hozzátették, hogy: “mivel – még – nem tudunk beleszólni a karbantartásba, legalább felhívjuk a figyelmet a kerékpár- és rollergyilkos hibákra. Nem csak a kerékpárutakon, de a kijelölt sávokon és a drótszamaras barátok által használt útszéleken lévő kráterek is terítékre kerültek”. Az MKKP csapata természetesen festést is eszközölt, szépen körbepingálták a hibákat a Budapesti körúton, a József Attila sugárúton, a Petőfi Sándor sugárúton és a Mátyás téren:

ÖRÖKÖS PROBLÉMA A KÁTYÚHELYZET SZEGEDEN

Sajnos rendre visszatérő probléma a sok kátyú Szegeden. A Sárosi utcában évek óta éktelenkedik egy kátyú. Aszfaltozás helyett tábla került ki….

….a Lajta utcában pedig akkorára nőtt az egyik, hogy még a természet is utat tört benne:

Fotók: MKKP Szeged

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb