Mindenmás

Valósítsd meg álmaid kertjét Szegeden: 25% kedvezmény a Fűvarázsban! Hogyan tudod igénybe venni a kedvezményt? Mutatjuk

Most megéri ellátogatni Szeged első műfű bemutatótermébe! Május 31-ig 25% kedvezménnyel vár rátok a Fűvarázs, ahol a legjobb minőségű, 100% holland műfüveket találjátok. A bemutatóteremben személyesen is megtekinthetitek a kínálatot, és a szakértők segítségével átalakíthatjátok kerteteket. Berta László tulajdonossal már korábban beszélgettünk a műfüvek előnyeiről és a kertrendezésről. Használjátok ki ezt a különleges ajánlatot, és legyen nektek is gyönyörű zöld kertetek egész évben!

A Fűvarázs Szegeden új fejezetet nyitott a kertrendezésben, hiszen május 31-ig 25% kedvezményt kínálnak a munkadíjból. Ez az akció a város első műfű bemutatótermében érhető el, ami nagy könnyebbséget jelent mindannyiunknak, hiszen már nem kell Budapestig utaznunk, hogy személyesen is megnézzük a legjobb minőségű műfüveket.

Korábbi látogatásunk alkalmával Berta Lászlóval, a Fűvarázs tulajdonosával beszélgettünk a műfüvek és a kertrendezés világáról. A bemutatóteremben tett látogatásunk során Berta László elmondta, hogy a 100% holland műfüvek nemcsak esztétikusak, de rendkívül tartósak is. „A műfű telepítése egy hosszú távú befektetés, amit a szegediek most kedvezményesen valósíthatnak meg” – emelte ki.

A Fűvarázs szakemberei több éves tapasztalattal rendelkeznek, így biztos lehetsz abban, hogy a kerted a legjobb kezekben lesz. A telepítés során figyelnek a legapróbb részletekre is, hogy a végeredmény tökéletes legyen. A bemutatóteremben bárki megismerkedhet a különböző típusú műfüvekkel, tapintással és látvánnyal egyaránt, így biztosan megtalálhatod a kertedhez leginkább illőt. 

Itt tudod őket elérni, akár személyesen is: Elérhetőségeik: +36(70) 639 9068, [email protected] Telephely: Szeged, Kálvária sgt. 87.

Használd ki a Fűvarázs különleges ajánlatát, és alakítsd át kertedet most! Látogass el a bemutatóterembe, ahol személyesen is megtekintheted a műfű kínálatot, és konzultálhatsz a szakértőkkel.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb