Mindenmás

Nem úgy volt az ám! Tiszta vizet öntött a pohárba a blogger, Handrás is megszólalt a Dóm téren dízel aggregátorról töltött Teslával kapcsolatban

“Néha kapóra jön az elektromos autó töltéséhez egy belvárosban pöfögő dízelaggregátor” – írta a CM365 – Magyar Kerékpárosklub Szeged, miután közzétették a cikkünkben is látható, a Dóm téren lőtt fotót. A képet gyorsan felkapták, végigszántotta az országot, és most megszólalt a handras.hu is!

Mint kiderült, a szegedi kerékpárosklub az elektromos autózás környezeti, gazdaságossági és közlekedési kérdéseit boncolgatta a témában, a képpel csak illusztrálták ezt. A cikkünkben mutatjuk, hogy írnak:

TISZTA VIZET ÖNTÖTTEK A POHÁRBA

Nem hagyta szó nélkül a történteket a blogger, Horváth András sem, aki szintén posztolt a Szegeden töltött Tesláról. Mint írta, sokan elküldték neki, hogy “na tessék, dízel aggregátor tölti a Teslát, milyen gáz már.” A blogger erre azt írta, hogy:

“Akkor segítek és elmondom: emberünk abból él, hogy aggregátorokat ad bérbe. Teslával vontatja őket különböző helyszínekre, itt épp Szegedre. Nem azért hord magával egy sok milliós aggregátort, hogy az autót töltse ha az lemerül. Gondolkozzatok már… Mint látszik az egyik kábel megy a munkavégzés helyszínére, a másik kábel a Teslába, ha már úgyis dolgozik a generátor, akkor miért ne töltené az autót is. Ennyi a történet. Természetesen mindenki lehozta a képet, utánajárás nélkül, kommentekben megy a hatalmas fröcsögés, hörgés fogalmatlanul. Pedig csak meg kéne köszönni emberünknek, hogy akár egy 20 litert fogyasztó Ford Raptorral is húzhatná az aggregátort, de inkább egy Teslával teszi.”

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb