Mindenmás

Szép volt, fiúk! A dobogóra állhatott a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata, kvalifikációt szereztek a BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságra

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság kedden rendezte meg a Rendőrségi Kispályás Országos Labdarúgó tornát a Szent Gellért Fórumban. A rendezvényen több rendőr-főkapitányság és a Készenléti Rendőrség futballistái mérték össze tudásukat, és vármegyénk egyenruhásai a dobogóra állhattak.

A bajnokságot a Békés vármegyei rendőrség csapata nyerte meg, ezüstérmet szerzett a Fejér vármegyei rendőrség, és bronzérmes lett a hazai Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság csapata, ezzel kvalifikációt szerezve a BM Országos Kispályás Labdarúgó Bajnokságra – tudtuk meg a rendőrégtől.

A különdíjakat Menczer Gusztáv, a Belügyminisztérium személyügyi helyettes államtitkárságának főtanácsadója adta át. A torna legjobb mezőnyjátékosának Borbély Boldizsárt, a legjobb kapusnak pedig Kajári Jánost választották. A gólkirály Borda Gergő lett, míg a legsportszerűbb csapat díjat pedig a Győr-Moson-Sopron vármegyei rendőrség kapta.

Az eseményt dr. Harkai István r. ezredes, a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendészeti rendőrfőkapitány-helyettes zárta.

BÁLINT GABRIELLA IS REMEKELT

Nem csak a fiúk remekeltek az elmúlt időszakban, hanem Bálint Gabriella rendrősnő is. Június 2-án, vasárnap az IFBB Diamond Cup Hungary, IFBB Bikini Fitness & IFBB Fit Model European Cup testépítő versenyen a dobogó harmadik fokára állhatott fel Women’s physique kategóriában.

Fotók: Csongrád-Csanád vármegyei rendőrség 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb