Sport

Döntött az MKSZ fegyelmi bizottsága a veszprémi játékos ügyében, akivel ütközve Dean Bombac állkapocscsont-törést szenvedett

A Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) fegyelmi bizottsága szerint Ligetvári Patrik, a Veszprém játékosa nem követett el fegyelmi vétséget a Szeged elleni bajnoki döntő május 24-én rendezett első mérkőzésén.

A válogatott balátlövő és a szegedi Dean Bombac a meccs hetedik percében összeütközött, ennek következtében a szlovén irányítónak eltört az állkapocscsontja és agyrázkódást szenvedett. A játékvezetők a videobírós visszajátszás megtekintését követően belemenés miatt szabaddobást ítéltek a házigazda Veszprém javára.

A Telekom Veszprém a közösségi oldalán számolt be róla, hogy az MKSZ fegyelmi bizottsága csütörtökön megállapította, hogy Ligetvári nem követett el fegyelmi vétséget, az ütközést a játékvezetők szabályosnak ítélték és ezt a döntést a testület is elfogadta. A döntő mindkét mérkőzését a Veszprém nyerte, amely így a Magyar Kupa után a bajnokságban is megvédte címét.

Forrás: MTI

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb