Mindenmás

Vasárnapi napi pakk: ma nyílnak a szavazóhelyek, kánikula lesz a városban, több buszmegállót is áthelyeznek

Eljött a választások napja, ma adhatjuk le szavazatunkat az egyéni körzetekben. Kalapot és naptejet készíts be az útra, mikor indulsz voksolni, mert bizony kánikulával búcsúzik a vasárnap. Nem állnak meg a munkálatok a városban, ma emiatt több buszmegállót is áthelyeznek. Ha kiruccannál egyet az Árkádba, akkor ott kuponokra lelsz.

JÚNIUS 9-I NÉVNAPOK, ÉS JOHNNY DEEP SZÜLINAPJA

Isten éltesse névnapja alkalmából minden Félix, Annamária, Annabella, Diána Szeged365 olvasónkat! Érdekességek:

  • 61 éve született Johnny Depp amerikai színész (Ollókezű Edward, A Karib-tenger kalózai).
  • 54 éve ma született Miklósa Erika, Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas magyar koloratúrszoprán opera-énekesnő.
  • 90 éve először jelent meg képregény Donald kacsa főszereplésével.

VASÁRNAP IS KÁNIKULA LESZ SZEGEDEN, NÉMI ESŐ JÖHET

Már a reggeli órákban magas lesz a hőmérséklet, 20-22 fokra ébredünk. Reggel nyolctól a felhőkből lehet gyenge eső, de utána megint napsütéssel folytatódik a vasárnap. Ebédidő előtt nem sokkal pedig megint kaphatunk esőt a nyakunkba, de nem fog sokáig tartani. A nap további részében derült és napos nyári melegre számíthatunk. Napközben 32 fokot mérhetünk Szegeden.

VASÁRNAP SEM ÁLLNAK MEG A VÁROSBAN A MUNKÁLATOK : KÉT BUSZMEGÁLLÓ IS ELKÖLTÖZIK

2024. június 3. és június 14. között a Szegedi Vízmű Zrt. a Szentháromság utca 54. szám és a Bécsi körút között csatornajavítási munkákat végez. A fenti időtartam alatt a Szentháromság utca páros oldala a Szivárvány utca és a Bécsi körút között zsákutca lesz. A Szentháromság utca 72. szám előtti buszmegállót ideiglenes jelleggel a Boldogasszony sugárút 56. szám elé, a Szentháromság utca 56-58. számok előtti buszmegállót ideiglenes jelleggel a Bécsi körút 9-11. számú ingatlanok elé helyezik át.

NYÁRI KUPONNAPOK AZ ÁRKÁD SZEGEDBEN

Június 6-9. között az Árkád Szeged Nyári Kuponnapjai visszatérnek! Több mint 40 üzletben várnak rád különleges kedvezmények, hogy felfrissítsd ruhatárad a legújabb nyári trendekkel. Vásárolj cipőket, étrendkiegészítőket, parfümöket, vagy élvezd a kávézók kínálatát. Ne maradj le, keresd a kuponokat az Árkád Szeged weboldalán és használd ki az akciókat!

HÉTFŐIG LEHET SZAVAZNI SEPSIK LILLÁRA, A SZEGEDI TESTNEVELŐ TANÁRRA

Diákjai jelölték a Magyar Diáksport Szövetség és a K&H bank által szervezett “Az év testnevelő tanára” címre a szegedi testnevelő tanárt, Sepsik Lillát, írtuk meg korábban. A szavazás lassan a finisbe ér, ugyanis június 10-ig voksolhatunk a Szegedi Baptista Gimnázium és Technikum fiatal és lelkes tanárnőjére, akivel most arról beszélgettünk, mit jelent számára, hogy diákjai gondolták érdemesnek erre az elismerésre, illetve hogyan lehet megszerettetni a fiatal generációkkal a mozgást.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb