Közélet

“A konstruktív együttműködés a siker kulcsa” – véli Fülöp László, aki gratulált Botka Lászlónak az újabb győzelemhez

“Gratulálok Botka Lászlónak, akit tegnap a szegediek polgármesternek választottak” – hangsúlyozta szerkesztőségünknek küldött közleményében Fülöp László, a Fidesz-KDNP ex-polgármesterjelöltje. Botka László mellett gratulált Ruzsa Rolandnak, a Fidesz-KDNP képviselőjének is, aki megőrizte egyéni mandátumát a közgyűlésben.

“Köszönöm csapatomnak, a jelölteknek, az aktivistáknak az elmúlt hónapok munkáját. Hálásak vagyunk szavazóinknak, akik ugyan most kevesebben voltak, de erőt képviselnek. A hangjukat meghallva erős képviseletet kell adnunk nekik” – emelte ki közleményében Fülöp László.

A KONSTRUKTÍV EGYÜTTMŰKÖDÉS A SIKER KULCSA

A képviselő azt is hozzátette, hogy “a kormány az elmúlt években megteremtette Szegeden a fejlődés lehetőségét. Fejlődni azonban csak közösen, egymás hangját, kritikáját meghallgatva lehet. A Fidesz-KDNP képviselői, ahogy eddig is, ügyek mentén együttműködnek a városvezetéssel, ahogy a kormányzat, úgy mi is abban vagyunk érdekeltek, hogy Szeged fejlődjön. A konstruktív együttműködés ugyanis a siker kulcsa” – véli Fülöp László, aki a közgyűlésben kapott helyet.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb