Kikapcs

Befutottak az első képek a Bistorant EB tálakról: ínycsiklandó falatok a szurkoláshoz!

Megérkeztek a várva várt Bistorant EB tálak! Az Európa-bajnokság ideje alatt a szegedi Bistorantban különleges tálakat kóstolhatsz meg, amelyek tökéletesek a meccsnézéshez. Ropogós csirkeszárnyak édes chiliszósszal, marhaburger steak burgonyával, tortilla chips és még sok más finomság vár rád. Ne maradj le, szurkoljunk együtt a magyaroknak és élvezzük az ínycsiklandó falatokat!

A Bistorantban új szintre emelik az Európa-bajnokság élményét! Befutottak az első képek a különleges EB tálakról, amelyeket az EB ideje alatt rendelhetsz náluk. Képzeld el, ahogy barátaiddal a Bistorant teraszán ültök, nézitek a magyar csapat meccseit egy hatalmas kivetítőn, és közben ínycsiklandó falatokat majszoltok!

Az EB tálak különlegessége a változatos és ízletes kínálat. A ropogós csirkeszárnyak édes chiliszósszal és snidlinges tejföllel igazi ízorgiát nyújtanak, amelyet a Bistro marhaburger steak burgonyával tesz teljessé. A tortilla chips jalapenos cheddar sajtmártással és salsa szósszal pedig mindenkit levesz a lábáról. Ezek a tálak nem csak a meccsnézéshez ideálisak, hanem tökéletesek arra is, hogy összegyűjtsd a barátaidat és egy jót bulizzatok.

A Bistorant mindig is híres volt a minőségi ételekről és a barátságos légkörről. Az EB tálakkal most még inkább szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy felejthetetlen élményekkel gazdagodjatok. Vigyétek el a családot, a barátokat, és szurkoljunk együtt a magyar csapatnak! A Szeged365 Family tagjai mindig megtalálják náluk azt, amit keresnek: finom ételeket és közösségi élményeket.

Tudtad, hogy a chili paprika eredetileg Közép- és Dél-Amerikából származik, és már az ősi civilizációk is használták? A chiliszószok azóta világszerte elterjedtek, és ma már a gasztronómia elengedhetetlen részét képezik. Az édes chiliszósz és a jalapenos cheddar sajtmártás különleges ízvilágot hoz a Bistorant EB tálakba, amit nem érdemes kihagyni!

Ne felejtsétek, korábban megmutattuk, milyen óriási kivetítőn nézhetitek az EB meccseket a Bistorantban: 

Gyere és éld át velünk a foci izgalmait és az ízek varázsát! A Bistorant Szegeden az Oroszlán utca 8. szám alatt található, asztalt pedig telefonon érdemes foglalni: Asztalfoglalás: +36 30 9 686 686

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb