Mindenmás

Hétfői napi pakk: hajnalban fejeztük be a szegedi kampány követését, olvass el minden részletet! Az időjárásban is minden változatlan…

Indulhat egy újabb dolgos hét. Kánikulával, de zivatarokkal rúgja ránk az ajtót a hétfő Szegeden. Délután szükséged lehet az esernyődre. Ha tömegközlekedsz, akkor figyelj arra, hogy két buszmegálló is elköltözik munkálatok miatt. A tegnapi választási cikk cunaminkat elképesztően sokan olvastátok, mutatjuk a Napi Pakkban is a részleteket!

SZÉTFÜSTÖLTEK A SZEGED365 SZERVEREI, ANNYIAN OLVASTATOK BENNÜNKET TEGNAP ESTE

Tegnap 19:00 órakor lezárták az urnákat, befejeződött a 2024-es önkormányzati választás! A Szeged365.hu-n folyamatosan frissülő hírfolyammal jöttünk a friss eredményekről a Szeged és Csongrád-Csanád vármegye és az EP választás vonatkozásában. Brutálisan sokan olvastátok a folyamatosan frissülő cikkünket, utólag itt tudod Te is elolvasni:

GRÉTA ÉS MARGIT NÉVNAPJA, MA SOK ÉVE SZABADALMAZTATTÁK A GOLYÓS TOLLAT

Isten éltesse névnapja alkalmából minden kedves Margit és Gréta, Szeged365 olvasónkat! Érdekességek:

  • 81 éve ma Bíró László József Argentínában szabadalmaztatta a golyóstollat.
  • 97 éve született Kubala László labdarúgó, aki játszott a magyar, a csehszlovák és a spanyol válogatottban is.
  • 106 éve ezen a napon elsüllyedt a legnagyobb magyar gyártású csatahajó, a Szent István.

MARAD A KÁNIKULA, DE ZÁPOROK ÉS ZIVATAROK RONDÍTHATNAK BELE A HÉTFŐBE

Már hétfő éjszaka megérkezhetett az eső. Késő délelőtt feltámad és erős széllökéseket hoz a déli szél. Néhány órára kisüt a nap, de kora délután zivatar éri el városunkat, ami szintén záporokat, villámlást és erős szelet hoz a nyakunkba. A nap további részében, felhős marad az ég, helyenként előfordulhatnak még záporok. Napközben 31 fok lesz.

HÉTFŐN IS FOLYTATÓDNAK A VÁROSBAN A MUNKÁLATOK : KÉT BUSZMEGÁLLÓ IS ELKÖLTÖZIK

2024. június 3. és június 14. között a Szegedi Vízmű Zrt. a Szentháromság utca 54. szám és a Bécsi körút között csatornajavítási munkákat végez. A fenti időtartam alatt a Szentháromság utca páros oldala a Szivárvány utca és a Bécsi körút között zsákutca lesz. A Szentháromság utca 72. szám előtti buszmegállót ideiglenes jelleggel a Boldogasszony sugárút 56. szám elé, a Szentháromság utca 56-58. számok előtti buszmegállót ideiglenes jelleggel a Bécsi körút 9-11. számú ingatlanok elé helyezik át.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb