Kikapcs

Igazi muzikális csemege vár ránk pénteken: zenés estet rendeznek az ifjú, szegedi tehetség, az X-Faktort is megjárt, Tabatabai Nejad Flórával

Minikoncertekkel és egy díjátadó zenei ünnepséggel zárja idei évadát a szegedi No Milk Today. Június 14-én, pénteken este hét órától az ApolloJam, a Singstrings és mindenki kedvence, az ifjú tehetséges énekesnő, Tabatabai Nejad Flóra, Az ének iskolája első évfolyamának, valamint a Sztárban sztár +1 kicsi első évadának döntőse, az X-Faktor 10. évadának versenyzője fog énekelni a közönségnek. A díjmentes est házigazdája Pleskonics András, a Legszegedibb Tanító, alias Dr. Rock lesz.

AZ APOLLOJAM INDÍTJA AZ ESTET

Igazi zenei csemegével készül évadzáró estjére a szegedi No Milk Today. A programokban bővelkedő eseményt este hét órakor az ApolloJam, Jenei Martin énekes-gitáros és Németh Csaba gitáros-vokalista duó formációja indítja. Kettejük zenei stílusa a zenealkotásban és a műsorválasztásban pont ideális mértékben egyezik és különbözik ahhoz, hogy egyedi módon egészítsék ki egymást. Repertoárjukban a legigényesebb előadók dalai szerepelnek, a 20.század elejétől egészen napjainkig.

A SINGSTRINGS AD KONCERTET

Őket követi a Singstrings koncertje este nyolc órától. Kucsera Lotti gyermekkorában kezdett énekelni, azóta magánórák és művészeti iskolai képzések keretein belül fejlesztette énektudását. Jelenleg is több formációban szerepel. A Csiga Duó Gyermekzenekarral rendszeresen lép fel, valamint a Diary of Sarah nevű zenekarban énekel amely nem régen alakult. Huszár Gergely zenei tanulmányait Szegeden végezte klasszikus gitár szakon. A klasszikus zene mellett flamencot is játszik, valamint a könnyűzenében is folyamatosan képezi magát. Rendszeresen koncertezik szólóban és duóban is. Jelenleg a Király-König Péter zeneiskola és a Vántus István zeneművészeti szakgminázium gitártanára. Sing-Strings néven 4 éve lépnek fel. Hazai és angol, amerikai pop/rock slágereket játszanak.

DÍJÁTADÓ ÉS ÖRÖMZENÉLÉS TABATABAI NEJAD FLÓRÁVAL

Kilenc órától az esemény fénypontjaként kerül sor a Józsa Gábor szegedi szobrászművész által alapított Barta Tamás Emlékplakett zenei kitüntetés második ifjúsági díjának átadására. Az elismerést pedig a fiatal, szegedi zenei tehetség, Tabatabai Nejad Flóra veheti át. Flórát az itthoni közönségnek nem kell bemutatni, mert nyugodtan mondhatjuk rá, hogy „mindenki kedvence”. Kisgyermekkora óta számos tehetségverseny sikeres díjazottja, melyek, országos és nemzetközi ismertséget is szereztek neki: Az ének iskolája első évfolyamának, valamint a Sztárban sztár +1 kicsi első évadának döntőse, az X-Faktor 10. évadának versenyzője volt.

A díjat az alkotó/adományozó művész, Józsa Gábor adja át. Ezt követően rövid közös zenélésre csatlakoznak Flórihoz zenész barátai: Bíró János, Blaho Attila, Nagy Ádám, Petró Tamás és természetesen az előző díjazott, Syl Mohai. A programot a résztvevők közös örömzenélése zárja.

Az eseményről további infókat IDE kattintva találsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb