Mindenmás

Napi pakk: záporos, zivataros délelőtt, 26 fok és a nap, amikor E.T. hazatelefonált

Újfent záporokkal, zivatarokkal teli napnak nézünk elébe Szegeden. Délelőtt még szükség lehet az esernyőkre, majd délután már ha minden igaz, kisüthet a napi is hosszabb időre. Érdekességekkel is érkeztünk, hiszen 42 éves az ikonikus E.T. film, és ma ünnepel mindenki Dr. House-a! Főzz le egy jó erős kávét, mi pedig képbe hozunk a legfontosabb kedd reggeli, szegedi tudnivalókkal! Itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS E.T.

  • 85 éve született Jackie Stewart háromszoros Formula–1-es világbajnok, tévékommentátor, Ford-szaktanácsadó,
  • 65 éve pedig Hugh Laurie angol színész (Dr. House),
  • de 42 éve már annak is, hogy először bemutatták Steven Spielberg rendezésében az E.T., a földönkívüli című filmet.

MA MÉG SZÁMÍTHATUNK CSAPADÉKRA

Kedden még többfelé esős, záporosan, és zivatarosan is indulhat a nap. Az előrejelzések szerint egész délelőtt számíthatunk csapadékra Szegeden. Hosszabb napos időszakok csak délután várhatók. Többfelé élénk lesz az északnyugati szél, de zivatarokat továbbra is kísérhetnek viharos lökések. Kora reggel 13-19, napközben 20-28 fok valószínű. Nyugaton lesz hűvösebb, a Dél-Alföldön a legmelegebb.

MÉG MINDIG DOLGOZIK A SZEGEDI VÍZMŰ

2024. június 3. és június 14. között a Szegedi Vízmű Zrt. a Szentháromság utca 54. szám és a Bécsi körút között csatornajavítási munkákat végez. Közlekedjetek óvatosan, ha erre jártok!

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb