Mindenmás

Baj van: külföldre utazott, majd eltűnt egy Csongrád-Csanád vármegyei fiatal férfi, hónapok óta nem adott életjelet magáról, már a rendőrség is keresi

A csongrádi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik egy 19 éves férfi megtalálásában – tudtuk meg a rendőrségtől. Mint kiderült, a Csongrádi Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Kádár Péter Pál eltűnésének ügyében.

A rendőrségre érkezett bejelentés szerint a férfi 2023. december 23-án csanyteleki tartózkodási helyéről külföldre utazott. Hozzátartozóival 2024. március 10-ig tartotta a kapcsolatot, azóta azonban életjelet nem adott magáról, lakóhelyére nem tért vissza. Kádár Péter Pál:

  • 165 centiméter magas,
  • vékony,
  • haja szőkére festett,
  • szeme kék,
  • orr piercinget és több fülbevalót viselt.

A Csongrádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél.

Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán, továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb