Kikapcs

Nagy dobással készül júniusban (is) a SunCity Szabadidőközpont: egyet fizetsz, két óráig csapathatod a hatalmas vízi paradicsomban

Június legelső napja óta teljes nyitvatartással dübörög a SunCity Szabadidőközpont, nem csak a wakeboard, hanem a strand részlegük is nyitva áll a vendégek előtt. A SunCity csapata rengeteg újdonsággal készült már eddig is az idei nyárra, legyen szó a világújdonságnak számító E-FOIL-ról, vagy arról, hogy keddenként nemes egyszerűséggel ingyenessé tették a belépést a csajoknak a strand részlegükre, de most újabb nagy dobással kedveskednek.

Nem vesz vissza a tempóból egy pillanatig sem a SunCity Szabadidőközpont, a 47-es főút mellett található vízi paradicsom csapata ennek megfelelően a júniust is egy ütős meglepetéssel indítja. Ezúttal a wakeboard-császárok kerülnek a központba: amennyiben hétköznap délelőttönként hasítanál a SunCity vizén, egyet fizetsz kettőt kapsz akcióval várnak:

magyarán délelőtt 10:00 és 12:00 között csak egy órányi wakeboardozást kell kifizetned, cserébe két órán át csapathatod a SunCity Szabadidőközpontban!

Akkor sincs gáz, ha kezdő vagy, ugyanis a SunCityn már külön wakeboard-tanpályát is találsz, ahol pillanatok alatt megtanítanak mindenre, ami a wakeboardozással kapcsolatos. Sőt, mint az üzemeltetőktől megtudtuk, még a pályán is lassítanak valamennyit, ha szükséges, ezzel segítve a betanulást.

Az előző Szeged365 cikkeket, a SunCity nyitvatartásával, jegyáraival és az eszközök bérlésével kapcsolatban, valamint a világújdonságnak számító E-FOIL-ról készített videónkat itt találod:

SunCity Szabadidőközpont

wakeboard | jet-ski | strand | étterem | szállás

46.3830681,20.2760876

Kopáncs, Tanya 1.

Info vonal: 06 30 815 5145

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb