KikapcsVideo365

Hűsítő felüdülés a forró, nyári napokra otthonodba? A szegedi Medenceáruház csapata rekordidő alatt valóra váltja, bepillantottunk a kulisszák mögé, hogyan is zajlik a munka

Rekkenő hőség, forró kánikula: mi sem nyújthat nagyobb felüdülést a nyáron, minthogy megmártózzunk saját medencénk hűsítő vizében? Ezt a luxus élményt hozza el otthonunkba a szegedi Medenceáruház csapata. Nem is akárhogy! Leendő medencénket teljesen személyre szabva, a mi igényeinknek megfelelően építik meg, ráadásul rekord gyorsasággal, a nagy tapasztalattal bíró szakemberek ugyanis akár két hét alatt wellness központot varázsolnak udvarodba. Hogy megnézzük, hogyan is megy a munka, elkísértük a Medenceáruház csapatát egy baktói családi házhoz, ahol éppen idilli, kis vizes szentélyükkel teszik tökéletessé az ottlakók számára a nyári, forró napokat.

MEDENCE KÉT HÉT ALATT? NEM LEHETETLEN!

Mint Babócs Imre alapító-ügyvezetőtől megtudtuk, mindössze egy hete dolgoznak a szóban forgó baktói családi ház medencéjén, s már el is készült a vasbeton szerkezet. Ez hamarosan kap egy glettelést, hogy sima, szép felületek legyenek, majd jöhet a víz alatti világítás beszerelése, a tisztán tartáshoz pedig szkimmerekekkel látják el a medencét. Már láthatóak a kényelmes lépcsők is, melyek biztosítják a biztonságos bejutást a medencébe, s ahogy az alapító elárulta, ülőpadok is helyet kapnak majd benne a tökéletes kikapcsolódás élményéért. S, hogy mindez mikorra készülhet el? Babócs Imre ebbe is beavatott bennünket, mint mondta, ahhoz, hogy a medence elérje végső formáját, körülbelül még egy hetet vesz igénybe a vízfeltöltéssel együtt, s utána jöhet is a hűsítő csobbanás.

MÉG MOST SEM KÉSŐ BELEVÁGNI, HOGY OTTHONOD KÉNYELMÉBEN LUBICKOLD VÉGIG A NYARAT

Kérdésünkre az alapító megnyugtatott bennünket, habár sokan már előre gondoltak a tikkasztó nyári forróságra és megrendelték új medencéjüket, ám, még most sem késő belevágni ahhoz, hogy még az idei szezozban a saját házi szentélyünkben lubickolhassunk. Ehhez pedig a Medenceáruház csapata minden segítséget megad, legyen szó medencetípusokról, felszereltségről, fóliaszín vagy éppen szegélykő választékról. Személyre szabott tanácsaikkal együtt biztosan megtaláljátok, mi lenne a legjobb, leginkább hozzád és kertedhez illő választás, hogy medencéd mindenben kiszolgálja családod igényeit.

Hogy, hogyan építi fel a baktói családi ház medencéjét a Medenceáruház csapata, lesd meg videónkban:

Ha pedig egy új medence beszerzése mellett döntöttél, keresd bátran a sokat tapasztalt szakembereket itt:

Medence Áruház

Szeged, Gáz utca 1/B

Elérhetőség: (30) 742 7020

Email: [email protected]

Weboldal: medencearuhaz.hu

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb