Kikapcs

Szeged legnagyobb futball fesztiválja a Hungi teraszán! Kibővítik a magyar meccsekre a teret, sőt ha a Hungiban szurkolsz, akkor ingyenes az esti bulid is!

Idén nyáron a Hungi Vigadó ad otthont Szeged legnagyobb szabadtéri futball EB fesztiváljának! A kibővített Hungi terasz várja a szurkolókat, hogy együtt nézzük az összes mérkőzést, és együtt szurkoljunk a válogatottnak. Kiemelten fontos info, hogy aki a Hungiban szurkol késő estig a csapatoknak, az esti bulira pénteken és szombaton ingyenesen léphet be! Mutatjuk a részleteket is.

A Hungi Vigadó ebben az évben is készen áll arra, hogy egyedülálló élményt nyújtson a futball szerelmeseinek. A kibővített terasz és a különleges hangulat garantálja, hogy minden mérkőzés felejthetetlen élmény lesz. A helyszín különleges dekorációval és kényelmes ülőhelyekkel várja a szurkolókat, hogy mindenki a legjobb helyről élvezhesse a mérkőzéseket. Fontos információ, hogy külön asztalfoglalás sincs, tehát mehettek bátran szurkolni, és ha már ott vagytok, akkor pénteken és szombaton az esti buli is ingyen van az egész társaságnak!

A magyar válogatott ezen a héten az Európa-bajnokság csoportkörében három fontos mérkőzést játszik. Június 15-én, szombaton 15 órakor Svájc ellen lépünk pályára Kölnben. Ezt követi június 19-én, szerdán 18 órakor a Németország elleni mérkőzés Stuttgartban. Végül a csoportkört június 23-án, vasárnap 21 órakor zárjuk Skócia ellen, szintén Stuttgartban. Ezek a mérkőzések kiemelt fontosságúak, hiszen a továbbjutásért küzdünk a csoportban​.

Érdekesség, hogy a futball Európa-bajnokság története 1960-ig nyúlik vissza, amikor a Franciaországban rendezett első torna még a Nemzetek Európa Kupája néven futott. Az évek során a torna egyre népszerűbbé vált, és mára a világ egyik legnagyobb sporteseményévé nőtte ki magát. Az idei torna különleges jelentőséggel bír, hiszen a magyar válogatott is részese ennek a történelmi eseménynek, és legyünk őszinték: titkon minden magyar reménykedik egy kiemelkedően jó szereplésen.

Irány a Hungi Vigadóba, és légy részese Szeged legnagyobb szabadtéri futball EB fesztiváljának! Szurkoljunk együtt, élvezzük a meccseket és a fantasztikus hangulatot a kibővített Hungi teraszon!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb