Mindenmás

Napi pakk: napsütés, 28 fok, Karikó Katalin dedikálás a Dugonics téren, és Levendula- és Rózsa Napok a Füvészkertben

Izgalmakban és eseményekben gazdag hétvége elé nézünk Szegeden! Ma szurkolhatunk a magyar válogatottnak, de Karikó Katalin is dedikálást tart a Dugonics téren, és sétálhatunk egyet a Füvészkertben is, ahol a Legszegedibb Szegediek örökbefogadnak egy-egy rózsát! Sőt, most tartják a Szegedi Papucs Napját is a városban! Az időjárás patent lesz, már mutatjuk is, mi mindenre számíthatunk ma Szegeden! Itt a napi pakk!

MAI NÉVNAPOSOK ÉS ICE CUBE

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Jolán, Vid, Ábrahám, Bernát, Bod, Izolda, Sztella, Viola, Violetta, Zoé és Zója nevű olvasónknak! Érdekességek:

  • 97 éve született Foky Ottó animációsfilm-rendező, reklámgrafikus, Misi mókus és az első TV Maci kitalálója,
  • 79 éve Harsányi Gábor színművész és író,
  • 62 éve Rost Andrea szoprán operaénekes, Liszt Ferenc és Kossuth díjas, Érdemes művész.
  • 60 éves lett Courteney Cox amerikai színésznő, a Jóbarátok sorozat Mónikája,
  • 55 éves pedig Ice Cube amerikai rapper-énekes, színész, producer, író (Játékosok klubja).

NAPSÜTÉS SZOMBATRA

Szombaton kevés felhő, sok napsütés várható Szegeden. A nap nagy részében csapadék nem várható, csak a késő délutáni, esti órákban lehet zápor, egy-egy zivatar, de az előrejelzések szerint ez sem Szeged környékén. A déli-délnyugati szelet helyenként élénk lökések kísérhetik. A hőmérséklet délutánra már 24 és 30 fok közé emelkedik.

INDUL AZ EB, KARIKÓ KATAIN DEDIKÁL SZEGEDEN ÉS JÖN A LEVENDULA- ÉS RÓZSANAPOK

Indul a hétvége, vele együtt pedig a fociőrület is Szegeden! Szombaton már a magyar válogatottnak szurkolhatunk közösen, amire a szegedi vendéglátósok nagyon ráhangolódtak! Ha nem vagy fociőrült, akkor is találhatsz szuper programokat, hiszen:

  • indul a Levendula- és Rózsanapok a Füvészkertben, egy kis Szeged365-ös feelinggel és Legszegedibb Szegediekkel megszórva,
  • de most lesz a Szegedi Papucs Napja is,
  • Karikó Katalin a Dugonics téren dedikál,
  • és az éjszakai pörgés szerelmeseinek is kedvez ez a hétvége Szegeden!

Minden infó a Kikapcsunkban:

ÉTELOSZTÁS AZ ANNA-KÚTON

200 adag tál melegételt és 200 darab tartós élelmiszercsomagot oszt Szegeden az Ételt az Életért Alapítvány. Az osztás június 15-én lesz, az Anna-kúton lehet sorba állni a finomságokért.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb