Kikapcs

Ha már ki vagy éhezve egy pörgős Kozmix bulira, nem kell sokáig várnod: Lányi Laláékkal robban be a nyár Halason, hamarosan startol a Beach Party Aréna

Június 20 és 23 között elszabadul az őrület Kiskunhalason, csütörtökön startol ugyanis a Beach Party Aréna, a halasi Sóstó csodálatos, lélegzetelállító partján! Külön öröm azoknak, akiknek már hiányzott Szegeden egy jó kis pörgős Kozmix buli, hogy a Fesztiválon június 22-én, szombat este Lányi Laláék diktálják az ütemet, akik ezúttal is alaposan kitesznek majd magukért: egy hatalmas élő nagykoncerttel érkeznek. Hogy mire számíthatnak a rajongók pontosan ezen az esten, arról Lányi Lalával, az együttes hódmezővásárhelyi frontemberével beszélgettünk.

Kiskunhalas Sóstón indul Magyarország egyik legnagyobb és legújabb zenei fesztiválja, a Beach Party Aréna, ahol az ország legnagyobb Dj ikonjaival és sztárelőadóival csapathatjuk négy napon át. A színpadra olyan nevek érkeznek ugyanis, mint Sterbinszky + Mynea, Bárány Attila, Erős vs Spigiboy, az Irigy Hónaljmirigy, vagy a Kowalsky meg a Vega. A szombat este nagy durranása pedig nem lesz más, mint nagyon sok szegedi kedvence, a Kozmix.

ITT AZ ALKALOM, HA SZEGED KÖZELÉBEN SZERETNÉL EGY NAGYOT TOMBOLNI A KOZMIXRA

Mint Lányi Lala elmondta, többszörösen is nagyon várják már ezt a koncertet. Egyrészt azért, mert a Kozmixal robban be a nyár Kiskunhalason, ahol a csodálatos tóparti környezet nagyon különleges atmoszférát biztosít ahhoz, hogy egy hatalmas bulit csapjanak. Másrészt Kiskunhalas mondhatni még mindig Szeged vonzáskörzetéhez tartozik, így az együttes számít is arra, hogy azok a rajongók, akik városunkból már nagyon hiányoltak egy jó kis Kozmix bulit, azoknak itt a lehetőség, hogy egy élő nagykoncert keretében találkozhassanak velük. Ki is kell használni az alkalmat, mert ahogy Lányi Lala beavatott bennünket, körülbelül 40-50 kisebb és nagyobb koncert vár ugyan rájuk országszerte a nyári szezonban, viszont a Beach Party Aréna lesz a legnagyobbak közül az, ami legközelebb esik Szegedhez.

LÁTVÁNYOS SHOW, EXKLUZÍV ÚJDONSÁGOKKAL

Az énekes néhány kulisszatitkot is lerántott a szombati nagy buliról: mint elárulta, azóta, hogy a szegedi majálison debütáltak az új látványelemekkel fűszerezett show-jukkal, folyamatosan csiszolgatják, hogy minél tökéletesebb legyen, s minél nagyobb élményt nyújtson rajongóiknak. Mint Lala beavatott bennünket, koncertről, koncertre változhat a repertoárjuk, ugyanis a műsort bár előre megtervezik, a helyszínen a buli és közönség hangulatának megfelelően változhat az összeállítás. Sőt, azt is megtudtuk, egy nagyon különleges meglepetéssel is készül a zenekar. „Nem titok, hogy mennyire szeretek hangszeren is játszani, így vannak olyan koncertek, amikor nyakamba kapom a hangszert és elkezdek játszani. Ezt például Szegeden még sosem sütöttük el. Most viszont nem kizárt, hogy lesz ilyen eleme is a kiskunhalasi koncertnek“ – tudtuk meg Lalától, aki nem csupán a zongorát vagy a szintetizátort szólaltatja meg mesterien, hanem klarinéton is játszik.

HA MINDEN A TERV SZERINT ALAKUL, LALA MÉG EGY KÜLÖNLEGES HAGSZERT IS MEGSZÓLALTAT A KONCERTEN

„Aki több hangszeren is megtanult játszani, az általában már autodidakta módon szinte bármit meg tud szólaltatni. Mindig azt szoktam mondani, hogy nem esnék kétségbe, ha hegedűn el kellene játszanom a Parasztkantátát. Ugyanez a helyzet a gitárral, sőt vannak olyan dalok amelyeket gitáron szereztem. Azt gondolom, hogy ez a fajta nyitottság, kíváncsiság, ami egy zenészt arra sarkall, hogy más és más hangszereket kicsit jobban megismerjen és használjon, csak többé tesz bennünket, s ha jól alkalmazzuk olykor, akkor még a közönséget is boldoggá tehetjük vele“ – árulta el az énekes. Hozzátette, ha minden a tervek szerint alakul, s sikerül megoldani a technikai hátterét, hogy stabilan működjön, akkor a szombati koncerten egy olyan speciális hangszerrel mutatkozik be, amit még egyszer sem állított korábban színpadra, ugyanakkor egy teljesen új vizuális élményt is nyújt majd a közönségnek.

Ha Te sem szeretnél lemaradni a négynapos nyárindító őrületről, s egy óriási Kozmix bulival engednéd ki a fáradt gőzt, a jegyedet ITT tudod megvásárolni.

A fesztivál legfontosabb paraméterei:

Beach Party Aréna

2024. június 20., csütörtök 16:00 – 2024. június 23., vasárnap 23:30

Sóstó

6400 Kiskunhalas, Kőrösi út 21

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb