Smart SzegedVideo365

Hamarosan visszakapják az újszegediek a Fő fasort: a héten befejezi a teljes aszfaltozást a Stravaco

Hamarosan fellélegezhetnek az újszegedi lakosok, ugyanis célegyenesben van a Stravaco Építőipari Kft., akik azután estek neki az az út javításának, miután ezt megelőzően a Szegedi Vízmű Zrt. elvégezte az újszegedi Fő fasor ivóvíz-rekonstrukciós munkálatait. Mi is elugrottunk a helyszínre felmérni a terepet, ahol Vaszi Krisztiánt, a Stravaco egyik alapítóját faggattuk a munkálatokkal kapcsolatban.

Napok kérdése és visszakapja a főutcáját Újszeged, ugyanis a Stravaco Építőipari Kft. jól halad a munkálatokkal a Fő fasoron, ha pedig minden így folytatódik, péntekre már a teljes aszfaltozással is elkészülhetnek, megkönnyítve ezzel rengeteg arra közlekedő autós életét.

PÉNTEKEN KELL MEGKEZDENIÜK A MŰSZAKI ÁTADÁSI ELJÁRÁST

Fogtuk magunkat és mi is megnéztük magunknak az említett helyszínt, ahol rögtön szembetűnő volt a változás az elmúlt 1-2 héttel ezelőtti állapothoz képest. Mint Vaszi Krisztiántól, a Stravaco egyik alapítójától megtudtuk, a héten végeznek az említett útszakasz teljes aszfaltozásával, ezután pedig csak a forgalomtechnika, a felfestések, legvégül pedig a táblázás marad hátra. A műszaki átadási eljárást június 21-én, pénteken kell megkezdeniük, de minden továbbit mond ő maga, az alábbi short videóban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb