Kikapcs

Brutális meleg helyett, klimatizált moziban szurkolj a magyar válogatottnak INGYEN! Vár az újszegedi mozi! (videó)

Ma este igazi futballcsemege vár: A Délvidék Házban, a Kárpátia Filmszínház ingyenes élő közvetítéssel lepi meg a szegedieket, hogy együtt szurkolhassunk a magyar csapatnak a Németország elleni mérkőzésen. Ne maradj le erről az izgalmas eseményről, kattints és tudj meg többet a részletekről!

A Kárpátia Filmszínház ma este igazán különleges élménnyel vár minden futballrajongót! Újszegeden a Közép fasoron a Délvidék Házban ma is beindul a mozi: élőben adják a Németország-Magyarország mérkőzést, amit ingyenesen nézhettek meg. Ez az esemény nemcsak a sport szerelmeseinek szól, hanem mindenkinek, aki szeretne egy jó közösségben, nagyszerű hangulatban drukkolni a magyar válogatottnak.

A legutóbbi magyar meccsre is benéztek a szegediek, hiszen minden magyar meccs, így a ma esti is ingyenesen látogatható a moziban! A helyszín szinte tökéletes, hiszen a mozi hatalmas vászna és kiváló hangrendszere garantálja, hogy minden pillanatot élvezhessetek, mintha csak a stadionban lennétek. Legutóbb Szarka Valterral beszélgettünk erről:

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló alkalmat, hogy barátaiddal és családoddal együtt szurkolj a magyar csapatnak egy olyan környezetben, ami még inkább fokozza az izgalmakat. A Kárpátia Filmszínház ajtajai mindenki előtt nyitva állnak, és az esemény ingyenesen látogatható, így bárki csatlakozhat a szurkolótáborhoz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb