KikapcsSport

Hatalmas a tét, az izgalom emiatt pedig még nagyobb lesz! 18 órakor startol a magyar-német meccs, mutatjuk, hol szurkolhatsz Szegeden

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon. Hatalmas a tét, az izgalom emiatt pedig még nagyobb lesz. Össze is szedtük, hogy hol lehet szurkolni ma Szegeden!

18 órától a németekkel játszik a magyar labdarúgó-válogatott. Döntetlen eredménnyel még maradna remény továbbjutásra, így rendkívül izgalmas meccsnek nézünk elébe. Marco Rossi szövetségi kapitány bízik a legjobbakban, hiszen nemrég ez a magyar válogatott győzni is tudott a németek ellen, de a meccs előtti sajtótájékoztatón arról beszélt, hogy erre ugyan lehet emlékezni, de most nem ugyanazzal a csapattal fognak játszani. 

SZEGED IS KÉSZÜL A MECCSRE

Ahogy szombaton, úgy ma is számos szegedi helyszínen lehet szurkolni a magyar válogatottnak! Mutatjuk, egy nagy pakkban!

  • Lapos Beach-en egy hatalmas LED-falat telepítenek a strandra, hogy a délutáni és esti chillelés mellett még a meccseket is követhesd, természetesen élőben.
  • A Gardenben is készülnek,
  • a Délvidék Házban található Kárpátia Filmszínházban akár mozivásznon is nézhetjük a meccset,
  • sőt, a Hungiban kibővítették a magyar meccsekre a teret, a futballfesztiválra lezárják a Stefánia tér melletti utat is:
  • a Bistorantban külön EB tálakat is készítenek a meccs mellé,
  • a Hágiban pedig óriási kivetítőkkel és a szuper sörválasztékkal készülnek!

Egyebet sem tudunk már mondani, minthogy: hajrá, magyarok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb