Mindenmás

Itt a vakáció, hétfőtől életbe lép a nyári menetrend Szegeden

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatása szerint villamos és trolibusz járataik 2024.06.24. (hétfő) üzemkezdettől munkanapokon nyári tanszünet szerinti menetrend alapján közlekednek.

Mint írták, a menetrendek megtalálhatóak honlapjukon, IDE kattintva. A pontos menetrendet a “Tanszünet alatti munkanapokon” feliratú oszlopban találhatjuk meg. A ki- és bevonló X jelzésű járatok továbbra is szállítanak utasokat, amelyek menetrendje a menetrendi pdf-ekben találhatóak meg.

A TRAM-TRAIN JÁRATOK MENETRENDJE IS VÁLTOZIK

Az 1-es vasútvillamos menetrendjét 2024. június 22-től szeptember 1-jéig érintő változások:
A jelenleg 23:45-kor Szeged VÁ-ról induló Szeged VÁ – Rókus VÁ között közlekedő 1/A járat péntek, szombat, vasárnap és ünnepnapi napokon Szegedről később, 23.59-kor indul és hosszabb viszonylaton Szeged – Hódmezővásárhely között közlekedik.

A VOLÁNBUSZ MENETRENDJE IS VÁLTOZIK

A Volánbusz járatai 2024. június 20-ától június 30-áig járataink az alábbi táblázatban feltüntetett rend szerint közlekednek.

A nyári tanítási szünet június 22-től augusztus 31-ig tart. Ebben az időszakban a tanítási napokra, valamint tanév tartama alatti időszakra meghirdetett járataik nem közlekednek. A táblázatban június 24. és 30. között szereplő naptípusok érvényesek a nyári tanítási szünetes időszakra.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb