Kikapcs

Ria-Ria Hungária! Nagyot alkotott Kiss Tamás, szegedi rapper a foci EB-re, megalkotta a tuti szurkolói himnuszt a magyar-német meccsre

Este hat órakor minden szem a tévé képernyők elé szegeződik, ugyanis a foci EB-n számunkra sorsfordító összecsapás tanúi lehetünk: a magyar válogatott a németekkel csap össze. A tét nem kicsi, nagyon kell számunkra a győzelem ahhoz, hogy ne kelljen izgulnunk a bent maradásért. Ezért ennél jobbkor nem is jöhetett volna Kiss Tamás, szegedi rapper a foci EB-re írt indulója, amit maga a zenész, influenszer mutatott be szerkesztőségünknek.

Ria- Ria Hungária! Nagyot szól Kiss Tamás szurkolói himnusza a foci EB-re. Hatalmas a tét, az izgalom emiatt pedig még nagyobb lesz ma este hattól, hiszen hatalmas összecsapás vár a magyar válogatottra a németek ellen.

Addig is, hangolódj a mérkőzésre Kiss Tomi dalával. Hajrá magyarok, mindent bele!

ITT SZURKOLHATSZ SZEGEDEN

A Svájctól elszenvedett 3-1-es vereséget követően a magyar labdarúgó-válogatottnak szerdán a házigazda németek ellen bravúros pontszerzésre van szüksége ahhoz, hogy a saját kezében maradjon a sorsa az Európa-bajnokságon. Hatalmas a tét, az izgalom emiatt pedig még nagyobb lesz. Össze is szedtük, hogy hol lehet szurkolni ma Szegeden!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb