Kikapcs

Szurkolói piknik a Stefánián: a Németország – Magyarország meccset mi is megnéztük! (galéria)

A Hungiban ma igazi fociünnep zajlik! A Németország-Magyarország meccset egy kiszélesített teraszon, fantasztikus hangulatban követhettük végig, most este pedig a Stefánián folytatódik a foci piknik a Skócia-Svájc mérkőzéssel. Tekintsd meg exkluzív galériánkat és éld át velünk a szurkolói élményt!

A magyar válogatott Németország ellen lépett pályára Stuttgartban, és bár a mérkőzés nehéznek ígérkezett, a szurkolók lelkesedése határtalan volt. Az első félidőben a magyar csapat kitartóan védekezett, a második félidőben pedig mindent beleadtak a győzelemért. A Hungi teraszán összegyűlt szurkolók folyamatosan buzdították a csapatot, ami különleges hangulatot teremtett​. Sajnos kikaptunk, erről itt írtunk:

Most éppen a SKÓT – SVÁJC meccset nézik nagyon sokan, de délutánról van egy galériánk is. Nézd meg milyen jól beépül a Stefánia a Hungi gigantikus teraszába…igazi piknik hangulat volt! Itt a galéria:

Tudtad? Stuttgart városa nemcsak a foci szerelmeseinek kedvelt úti célja, hanem gazdag történelmi múltjával és kulturális látnivalóival is lenyűgözi a látogatókat. A város híres autóipari központként is ismert, hiszen itt található a Mercedes-Benz és a Porsche múzeum is. 

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb