Sport

Libabőr! A Szeged365 Family elküldte videón hogyan örültek a szurkolók a helyszínen a skótok elleni gólnál! Mutatjuk (videó)

Este egyből megírtuk Nektek, hogy Magyarország legyőzte az ex-szegedi játékos, Csoboth Kevin találatával Skóciát, így matematikailag maradt esély a továbbjutásra a németországi EB-n. Ma reggel a szegedi szurkolók egy videót is küldtek nekünk, milyen hangulat volt a lelátókon, a gól után!

A cikk elején meg kell említeni Varga Barnabás támadónk állapotát: szerencsére információink szerint jól van, stabil az állapota, de az arccsontja eltört. Ha lemaradtál a tegnap esti történetről és az igen nehéz és drámai pillanatokról, akkor olvasd el ezt a cikket, amiben egyből megírtuk mi történt:

A gól a 101. percben biztos vagyok benne felszakított egy-két magyar üvöltést idehaza is a magyar torkokból! A szegedi szurkoló helyeken egy két szék is a magasba került a gólörömmel együtt, és barátok, vagy éppen idegenek ölelve ugráltak örömükben. A helyszínen Stuttgartban is természetesen felrobbant a szurkolótábor, a Szeged365 Family tagjai videót is küldtek a katarzisról:

Csoboth Kevin ex-szegedi labdarúgó 101. percben szerzett góljával megszereztük a győzelmet Skócia ellen a németországi Labdarúgó EB-n. Így mehet a matek: hogyan juthatunk tovább? A matekot itt vezettük le érthetően, ha még nem olvastad most megteheted:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb