Mindenmás

Napi pakk: győztünk a Skótok ellen, megy a matek, miközben Szegeden ma éjszaka is permeteznek, és kezdetét veszi az egyik forgalmas útszakasz felújítása Szegeden

Indulhat egy újabb szorgos hét, ami sok mindent tartogathat a számunkra. Többek között például megkezdik a Rókusi körút legforgalmasabb szakaszának felújítását, de folytatódik a gesztenyefák permetezése is, és zavaros lehet az ivóvíz egyes városrészekben.

NÉVNAPOSOK

Boldog névnapot kívánunk minden Iván, Levente, Beáta, János Szeged365 olvasóinknak!

A NYÁRI NAPFORDULÓ ÜNNEPE ÉS A DŰNE OPERATŐRÉNEK SZÜLETÉSNAPJA

  • 524 éve ma van Szent Iván napja, a nyári napforduló ünnepe.
  • 84 éve született Vittorio Storaro olasz származású Oscar-díjas operatőr (Az utolsó kínai császár, Dűne, Taxi).
  • 114 éve megszületett az Alfa Romeo márka.

FOLYTATJUK A NÉMETORSZÁGI LABDARÚGÓ EB-T?

Csoboth Kevin ex-szegedi labdarúgó 101. percben szerzett góljával megszereztük a győzelmet Skócia ellen a németországi Labdarúgó EB-n. Így mehet a matek: hogyan juthatunk tovább? Ennek jártunk röviden és érthetően utána ebben a cikkben:

VISSZATÉR A MELEG ÉS A NAPOS IDŐ

Reggel borult, felhős lesz az égbolt, de mikor a munkába mész, már napsütésben lehet részed. A délelőtt folyamán feltámad az északkeleti szél. Továbbra is magas az UV sugárzás, ezért óvatosan a napon tartózkodással! Napközben 30 fok körül alakul a hőmérséklet Szegeden.

FOLYTATÓDIK A GESZTENYEFÁK PERMETEZÉSE ÉJSZAKA

Folytatódik a gesztenyefák favédelmi permetezése Szegeden! Ezzel kapcsolatban a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. azt közölte, hogy éjszaka fogják végezni a munkát a szakemberek, és érdemes lesz becsukni az ablakot.

MEGKEZDIK A RÓKUSI KÖRÚT EGYIK LEGFORGALMASABB SZAKASZÁNAK FELÚJÍTÁSÁT

A Rókusi körút legforgalmasabb szakaszát újítják fel a jövő héttől Szegeden. Kozma József önkormányzati képviselő a Rádió 88-nak elmondta, a Vértói út és a Csongrádi sugárúti kereszteződés között, mintegy 350 méteren dolgoznak majd a következő három hónapban a szakemberek.

ZAVAROS LEHET A VÍZ SZEGED EGYES RÉSZEIN

A Szegedi Vízmű Zrt. 2024.06.24. és 28. között, 22:00-től 05:00 óráig hálózatöblítési munkát végez Algyő, Baktó, Petőfitelep és Tápé területén – tudtuk meg a vállalattól. Szerkesztőségünknek küldött közleményükből kiderült, hogy a hálózat tisztítása során átmenetileg nyomáscsökkenés és vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat. A víz intenzív folyatás és ülepítés után fogyasztásra alkalmas lesz, azonban javasolják, hogy a megjelölt napokon 22:00 óráig vételezzünk a napi szükségletnek megfelelően ivóvizet.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTokFacebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb