Gasztro

Otthonosan mozogsz a konyhában? Éppen melót keresel? Dolgozz a város mediterrán szentélyében, csapatot bővít a Trója Ételbár

Varázslatra vagy képes a konyhában? Csináltál már hasonlót? Akkor ez a cikk biztosan neked szól, a Kölcsey utcában és az ÁRKÁD Szeged felső szintjén található Trója Ételbár-nál ugyanis pont elérkezett a csapatbővítés ideje, több munkakörbe is embert keresnek. Amennyiben te is bekerülnél a Trója-vérkeringésbe, ne habozz, jelentkezz hozzájuk minél hamarabb.

Csapatot bővít a Trója Ételbár csapata, ezúttal az ÁRKÁD Szegedben és a Kölcsey utcában található üzletükbe is új embereket keresnek, ráadásul 4 munkakörbe. Ha a kisujjadban van a sütés-főzés minden fortélya, szeretnél része lenni egy igazán jófej, de pörgős csapatnak, mindezt korrekt fizetésért, akkor csak egy dolgod maradt: jelentkezz hozzájuk valamelyik munkakörbe és kápráztasd el a főztöddel a Trója Ételbár vendégeit. Mutatjuk, jelenleg milyen munkakörökbe keresnek embert, 8 órás munkavégzéssel, a Kölcsey utcai Trójába:

  • pizzasütő

…az ÁRKÁD Trója Ételbárba pedig az alábbi munkakörök betöltésére jelentkezhetsz:

  • szakács
  • pultos
  • konyhai kisegítő

Van még kérdésed? Akkor nincs más hátra, jelentkezz a következő e-mail címen önéletrajzzal, ha az ÁRKÁD Trójában dolgoznál:

Vagy az alábbin, amennyiben a Kölcsey utcai szentélyben melóznál:

…vagy tedd meg személyesen, a Trója Ételbárban, nyitvatartási időben!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb