Kikapcs

Bivalyerős üzemmódba kapcsol a Lapos Beach: brutális smashed burger napokkal készülnek, hétvégén pedig jön az első Lapos strandröplabda kupa is

Komolyan felpörögtek az események az idei nyárra a város mostanra igazán felturbózott szabadstrandján. A Lapos Beach-en rögtön azzal indítottak, hogy egy tűéles, 12 négyzetméteres LED falat dobtak le a strand mellé, hogy a szegediek tengerparti hangulatban, élőben követhessék a foci EB minden mozzanatát, (ami egyébként a párizsi olimpia idejére is ott marad, ergo azt is nyomon követheted majd a Laposon) közben újra lecsapott Lacoste, a Lapos Beach homok-krokodilja, Szívós Sándor homokszobrász lapátjainak köszönhetően. A Laposon azonban amolyan vissza kettő, padlógázt nyomnak: érkeznek a smashed burger napok és az első röplabda kupa is!

Nem hajlandóak visszavenni az eszeveszett tempóból a Lapos Beach-en, a foci EB utolsó hetére brutális smashed burger napokkal készülnek: jövő héten, vagyis július 8. és 14. között lesznek kaphatóak az említett finomságok, extrán vékonyra préselt és szaftos marhahusikkal, tökéletes fűszerezéssel. Egészen véletlenül (vagy mégsem?) a foci EB elődöntőit és döntőjét is ezen a héten rendezik majd, amit akár egy pazarul elkészített smashed burgerrel a kezedben izgulhatsz végig a hatalmas, 12 négyzetméteres kivetítőnél. Bizonyára kíváncsi lettél, hogy milyen burgercsodákra számíthatsz hétfőtől a Lapos Beach-en, úgyhogy mutatunk egy kis ízelítőt.

SZOMBATON ÉRKEZIK AZ ELSŐ LAPOS RÖPLABDA KUPA

Ha jártál már a Lapos Beach-en, bizonyára tudod, hogy a tengerparti hangulatot több homokos röplabda pálya is biztosítja, aminek már most szombaton (is) komoly szerepe lesz,

ugyanis érkezik az első Strandröplabda bajnokság a Lapos Beach-re, melynek keretében szombaton 17 órától 4-5 fős csapatok feszülnek majd egymásnak a város csodás szabadstrandján!

Haverokat, csajokat kihozni és szurkolni ér, mint ahogyan letesztelni a Lapos már alapból is óriási beachfood kínálatát is, egy-egy csobbanással megspékelve. Megsúgjuk, hogy a szervezőktől azt is megtudtuk, hogy valószínűleg nem ez lesz az utolsó röpi bajnokság, további időpontokkal is készülnek majd a nyár folyamán, de minden további infót, a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA megtalálsz.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb