Kikapcs

Giga nagyot bulizik ma Sándorfalva a születésnapján: az R-GO és az Animals Cannibals is színpadra lép, élőben jövünk majd a helyszínről

Ezen a forró nyári hétvégén, július 5-én és 6-án tartják az immár nagy hagyománnyal rendelkező Sándorfalvi Városnapokat, ahol a helyiek a település alapításának 145. évfordulóját ünneplik sok-sok programmal, no meg nem utolsó sorban egy hatalmas R-GO és Animal Cannibals koncerttel a Kastélykertben. Mi is ott leszünk a partyn, élőben mutatjuk majd.

MINDEN ÉV JÚLIUS ELSŐ HÉTVÉGÉJÉN ÜNNEPLIK MEG SÁNDORFALVA ALAPÍTÁSÁT

Sándorfalvi Városnapok nagy hagyománnyal bír a településen: ilyenkor ünneplik ugyanis a város alapításának évfordulóját. 1879. június 12-én alapították Sándorfalvát, a nagy tiszai árvíz után, amikor is az algyői – szegedi-kiskundorozsmai lakosok itt találtak maguknak helyet, építhették fel új otthonaikat. Tizenöt évvel ezelőtt pedig július elsején nyilvánították várossá a települést. Ezért a képviselőtestület úgy döntött, hogy minden év július első hétvégéjén ünneplik meg Sándorfalva alapítását.

R-GO, ANIMAL CANNIBALS ÉS MÉG SOROLHATNÁNK: RENGETEG PROGRAM ÉS GIGA BULIK VÁRNAK A TELEPÜLÉSEN

JÚLIUS 6. – SZOMBAT – Kastélykert:
15:00 – Állatasszisztált élményfoglalkozás terápiás kutyával 
15:00-19:00 – Kátai János Íz-öröksége – Pörköltfőző verseny a piactéren 
15:30 – Lufishow a színpadon 
16:15 – Kovácsovics Fruzsina 
17:00 – Díjátadó 
18:30 – Klisé zenekar 
19:30 – Animal Cannibals 
20:30 – Dj MolnárBé 
21:00 – Szikora Róbert és az R-GO koncert 
23:00 – Buli kifulladásig – Dj Vader Retro Party 

Szeged365 olvasóink sem maradhatnak le az eseményről és a bulikról, ezért élőben adunk egy kis ízelítőt a hétvégéről. Légy résen és figyeld ma a Facebook oldalunkat!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb