Szegedi Arcok

Szeged365 Family, segítünk! Rég elveszett rokonjait keresi egy hölgy Szegeden

“Dédnagyapám bátyjának családját keresem” – jelent meg egy felhívás hétfőn a SZEGEDI EMLÉKKERESŐ csoportba, ahol Ágnes levelét tolmácsolta Farkas Árpád, alapító. Nem ez lenne az első alkalom, hogy a csoportnak köszönhetően rég elfeledett rokonok, barátok találnak egymásra, így Szeged365 Family, segítünk mi is!

Mint kiderült, az Ágnes által említett személyt Erdélyi Jánosnak hívták, a szegedi Szalámigyárban dolgozott. A 70-es években még biztosan Szegeden, a Pusztaszeri utca 21. szám alatt laktak. Feleségét Etelkának hívták.

ÉLNEK LESZÁRMAZOTTAK

Ami tudni lehet, hogy Jánosnak és a feleségének lett két gyermeke, unokáik és dédunokájuk is, így nagy valószínűséggel élnek leszármazottak. Ha minden igaz, a lánya Budapesten ment férjhez. “Ha esetleg valakinek van emléke róluk, vagy ismeri őket kérem vegye fel velem a kapcsolatot. Köszönöm” – áll a posztban, ahova fotókat is feltöltöttek a családról:

Szeged365 Family, segítünk! Ha valaki ismerte őket, jelentkezzen ITT!

Volt már hasonlóra példa, hiszen 2022-ben 33 év után, szegedi segítséggel találta meg édesapját egy német hölgy! Reméljük, most is meglesznek a rég elveszett rokonok!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb