Mindenmás

Megverték és késsel meg is szúrták a volt főbérlőt az egyik Csongrád-Csanád vármegyei településen, három férfi ellen emeltek most vádat

A bíróság előtt kell felelnie annak a három férfinak, akik erőszakkal akartak egyikük főbérlőjétől pénzt szerezni – közölte a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség.

A vádirat szerint a vádlottak egyikének anyagi természetű vitája akadt a korábbi főbérlőjével. A férfi ugyanis úgy gondolta, hogy az albérletének díjából neki 20.000 Ft visszajár, ezért két társával együtt 2023. szeptember 18-a hajnalban megjelentek a főbérlő házánál, és követelni kezdték, hogy jöjjön ki, adja vissza a pénzt vagy különben „megverik, megölik”.

MEGSZÚRTÁK EGY KÉSSEL

Miután rájöttek, hogy a sértett nincs otthon, elvonultak, majd két óra múlva, már ittas állapotban, újra megjelentek a háznál. Az ablakot verve, továbbra is súlyos fenyegetéseket ordibálva követelték a pénz átadását. Miután a főbérlő kiment a kapuba, az egyik vádlott ököllel az arcán megütötte, míg a baseballütővel is felszerelkezett társai közrefogták, majd a támadással szemben védekező sértettet még egy késsel is megszúrták. A vádlottakat a járási ügyészség csoportosan, felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntettével vádolja. A vádlottak bűnösségének kérdésében a Makói Járásbíróság fog dönteni.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk! 

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb