Kikapcs

Brutális hőségben nézni a döntőt? Na még mit nem! Irány a klimatizált, ma este ingyenes Kárpátia Filmszínház Újszegeden!

Ma este a Kárpátia filmszínház klimatizált termében nézheted a foci EB döntőjét. Ráadásul Kónya Ferenc és Szőke Edina ingyen nassolnivalót nyertek a vetítésre a Szeged365 játékán. Ne maradj le, hiszen a brutális meleg elől menekülve hűsölhetsz és élvezheted a mérkőzést Szeged legnagyobb EB-vásznán!

A brutális nyári hőség elől menekülve ma este is kitűnő programot kínál a szegedi Kárpátia Filmszínház, ahol klimatizált moziteremben élvezhetjük a foci EB döntőjét. Az esti vetítésre Kónya Ferenc és Szőke Edina nyertek nassolnivalót, így ők garantáltan finom falatokkal szurkolhatnak a kedvenc csapatuknak.

A Kárpátia filmszínház hűs terme kiváló menedéket nyújt a kánikulában. A klimatizált környezetben nem csak a hőguta elől menekülhetsz, de a barátaiddal együtt élvezheted a foci EB döntőjének minden pillanatát. Szeged legnagyobb vetítővászna, ahol élőben, klimatizált moziteremben nézheted az EB-t, az tutira ott van a Délvidék Házban, Újszegeden a Középfasor 1-3 szám alatt.

A ma esti foci EB döntőn a spanyol válogatott komoly esélyekkel indul az angolok ellen. A spanyol csapat a tornán eddig kiemelkedően teljesített, különösen a támadósoruk és középpályásuk. Dani Olmo és Fabián Ruiz játékára különösen érdemes figyelni, hiszen ők kulcsszerepet játszhatnak a spanyol támadások sikerében​.

A spanyolok erőssége a labdabirtoklásban és a technikás játékban rejlik. Luis de la Fuente irányítása alatt a csapat elhagyta a korábbi évek tiki-taka stílusát, és most egy gyorsabb, dinamikusabb játékrendszert alkalmaznak​. Ez különösen előnyös lehet az angolok ellen, akik inkább a fizikai erőre és a taktikai fegyelemre támaszkodnak.

A spanyol védelemben ugyan hiányoznak kulcsjátékosok, mint például Carvajal, de a helyettesítők, mint Cucurella és Laporte, kiválóan teljesítenek​. A spanyol támadósor két legveszélyesebb játékosa, Nico Williams és Lamine Yamal, sebességükkel és technikai képességeikkel könnyen zavarba hozhatják az angol védelmet​

Legutóbb itt írtunk az exkluzív vetítésről:

A futball inkább a pasiknak szól, de a Kárpátia Filmszínház a MATINÉ sorozatával az anyukáknak, kiemelten a gyermekeknek segít a vakáció közepén. Erről Szarka Valter itt nyilatkozott nekünk:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb