Mindenmás

Nem múlt el károk nélkül a vihar: kidőlt fa miatt akadozik a vonatforgalom Gátér és Csongrád térségében, közben Mórahalmon leszakadt egy vezeték is

Nem múlt el károk nélkül a vihar. Szerda este Gátér és Csongrád között fakidőlés miatt szünetel a forgalom, a Kiskunfélegyháza-Szentes vonalon hosszabb eljutási időre kell számítani, tudatta a MÁVINFORM közösségi oldalán. Közben Olvasóink információi alapján Mórahalmon leszakított egy vezetéket a vihar.

A MÁVINFORM tájékoztatása szerint a kidőlt fa miatt a Kiskunfélegyházáról 17:32-kor Hódmezővásárhelyre elindult személyvonat (32626) Kettőshalom és Kónyaszék között várakozásra kényszerül a kidőlt fák eltávolításáig.

Mindeközben a környékünket elkapó jégeső kárt is okozott Mórahalmon. Mint Olvasónk tudatta velünk, egy vezeték leszakadt a településen. Erről videót is kaptunk:

@szeged365

Jégesővel jött a vihar térségünkbe! Leszakított egy vezetéket Mórahalmon!

♬ eredeti hang – Szeged365 – Szeged365

Több Olvasói videót is kaptunk, hogyan kapta telibe a jégeső környékünket. Az alábbi videók Mórahalmon és Kisteleken készültek:

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb