Szegedi Arcok

Szeged a becsület városa: Olvasónk a rakparton felejtette laptop táskáját, s mikor később visszament érte, érintetlenül ugyanott volt, ahol hagyta

“Szeged a becsület városa” – kezdte történetét Olvasónk, akit ma nagyon kellemes meglepetés ért, pedig lehetett volna sokkal fájóbb is a vége. Mint mesélte ugyanis, a rakparton felejtette laptop táskáját, benne a laptoppal és pénztárcájával, már le is mondott arról, hogy meglesznek értékei, ám, mikor később visszament érte, meglepő örömmel látta, hogy a táska érintetlenül ugyanott van, ahol hagyta.

Olvasónk, mint mesélte, hétfőn a Huszár Mátyás rakparton parkolta le autóját, hogy onnan rollerrel folytassa az útját a belvárosba. A pakolás közben pedig elővette laptop táskáját, amit a nagy sietségben ott is felejtett. Már a belvárosban járt, amikor feltűnt neki a táska hiánya. Azonnal visszafordult a rakpartra, ám már nem nagyon reménykedett benne, hogy meglesz a táska.

Ekkor kellemes meglepetés érte Olvasónkat, ugyanis a táska, benne minden értékkel ugyanott volt, ahol hagyta, teljesen érintetlenül!

Nagyon jó olvasni olyan történeteket, ahol bebizonyosodik, a jó emberek köztünk járnak, s nem veszett ki napjainkból a becsület. Szerencsére az évek alatt sok ilyen történetről is beszámolhattunk nektek.

Láttál valamit, amely izgalmas, érdekes vagy hasznos lehet a Szeged365 Family többi tagja számára is? Töltsd le a vadonatúj applikációnkat, küldj fotót és légy a tudósítónk!

App Store: https://apple.co/3ZdLaYm
Google Play: https://bit.ly/3LSOTHJ

Kövess a Szeged365 TikTok, Facebook és Instagram oldalakon is!

Köszönjük, hogy a virtuális családtagunk vagy!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb