KikapcsSport

Formás idomok és kőkemény izmok: idén is Szeged ad otthont a nemzetközi fitnesz- és testépítő versenynek, a PCA Remzső Ferenc Classic-nak, elindult a regisztráció

Minden ősszel városunkban rendezi meg a PCA szövetség a régió legrangosabb, és nem mellesleg a néhai szegedi testépítő, Remzső Ferenc emlékére rendezett nemzetközi fitnesz- és testépítő versenyét. Így lesz ez idén is, amikor számos testépítő méretteti meg magát Szegeden.

A szeptember 28-i, egész napos showra, – amelynek az Ifjúsági Ház ad otthont -, bárki ellátogathat, akit érdekel a testépítés és a fitnesz világa. Egyfajta közösségi élmény részesei lehetnek a szegediek, bepillantást nyerhetnek ebbe az izgalmas világba.

https://www.tiktok.com/@toth.renata.eletmod/video/7406980937650621728?lang=hu-HU&q=PCA%20Hungary&t=1724670945336

MÁR ELINDULT A REGISZTRÁCIÓ

A szegedi eseményre már elindult a regisztráció, ami kvalifikációs verseny is lesz egyben a novemberi PCA Világbajnokságra. Városunkban hét-hét kategóriában bizonyíthatnak a jelentkezők.

SZEGEDI VERSENYZŐ IS NYERT TAVALY

Mint megírtuk, Bartó Dávid rendőr törzsőrmester, a Közterületi Támogató Alosztály járőrvezetője több kimagasló eredménnyel tért haza a 2023-as őszi testépítő versenyszezonból. A PCA Remzső Ferenc Classic magas testépítés kategóriában 1. helyezést, abszolút kategóriában pedig 3. helyezést ért el. Mindezek mellett a

  • HBPF Kriko kupán – 100 kg kategóriában a dobogó 3. fokára állhatott,
  • Superbody Grand Prix kategóriában 6.,
  • a PCA világbajnokság medium bodybuilding kategóriában pedig az 5. helyezett lett.

Sőt, a szegedi lány, Peregi Dóra sem tért haza üres kézzel a Remzső Ferenc emlékversenyről, hiszen különdíjas lett! Szurkolunk neki idén is!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb