Sport

Irtó büszkék vagyunk: különdíjas lett kollégánk, Peregi Dóri a Remzső Ferenc Classic testépítő versenyen (galériával) (frissítve)

Iszonyú hosszú, de élményekkel teli nap áll kolléganőnk, Peregi Dóri háta mögött, aki ma megmérettette magát a PCA Remzső Ferenc Classic testépítő versenyen a szegedi Ifjúsági Házban. Dóri az elmúlt négy hónap felkészülési időszakában nagyon keményen odatette magát, aminek meglett az eredménye is: különdíjat zsebelhetett be a versenyen. Az eredményhirdetés boldog pillanatait követően csíptük el Dórit egy kis élménybeszámolóra.

Ha követtek bennünket, bizonyára ismeritek már Dórit, a Szeged365.hu újságíróját, aki például bemutatta nektek, hogyan focizik a ritka genetikai betegséggel küzdő szegedi kislány, Józsa Petra a Szeged – Csanád Grosics Akadémia csapatával, vagy ő volt az, aki a nyár folyamán a Móra Ferenc Múzeum tetőteraszáról közvetítette nektek a különböző rendezvényeket, mint például az augusztus 20-ai tűzijátékot. Ez utóbbi sem véletlenül történt, ugyanis Dóri a Szeged365 szerkesztősége mellett a Móra Ferenc Múzeum csapatát is erősíti rendezvényszervező menedzserként. Dóri négy hónapos felkészülést követően a mai napon indult a PCA Szövetség által, Remzső Ferenc, néhai szegedi testépítő emlékére szervezett versenyen, ahol különdíjat zsebelhetett be.

RENDKÍVÜL SOK VERSENYZŐ MÉRETTETTE MEG MAGÁT A NŐI KATEGÓRIÁBAN

Dóri a versenyen az úgynevezett Bikini Trained, vagyis sportmodell kategóriában lépett a színpadra. Mint mesélte, a női kategóriák legalább 8-10 fő részvételével zajlottak. Ez is mutatja, hogy a női kategóriákban rendkívül sok versenyző volt annak ellenére, hogy a PCA Hungary Szövetség által szervezett versennyel egy időben az ország több, más pontján is tartottak fitness versenyeket.

AZ ISMERT TESTÉPÍTŐ, PINTÉR RÉKA NYERTE MEG A BIKINI OPEN KATEGÓRIÁT

Mint Dóri magyarázta, a különböző női kategóriák győztesei az úgynevezett Bikini Open kategóriában mérettettek meg egymással, s innen került ki az abszolút győztes. A mai napon az esélyesek között számon tartott versenyző, Pintér Réka nyerte meg ezt a mindent eldöntő kategóriát, akinek a neve már széles körben ismert a fitness világában, hiszen már számos alkalommal felállhatott a dobogó legfelső fokára.

DÓRI, KOLLÉGANŐNK KÜLÖNDÍJAS LETT

Büszkeségünkre a versenyen végül Dóri különdíjat zsebelhetett be: a Mediversal Clinics jóvoltából egy 85 ezer forint értékű egészségi szolgáltatásokra felhasználható csomaggal díjazták erőfeszítéseit.

“Megmondom őszintén, hogy nagyon elfáradtam, nem gondoltam volna, hogy ennyire. Maga a színpadi jelenlét, az, hogy hallottam a nevemet, ahogy kiabálták, ahogy szurkoltak nekem, mindennél többet jelentett. Már csak ezért is ez egy örökre szóló élmény marad számomra, mert én hazai pályán, hazai közönség, szurkolótábor előtt még nem léptem fel. Egy óriási élmény, amikor az ember a színpadon hallhatja a nevét. Tényleg az ember ilyenkor nagyon hálás azokért, akik ott vannak mellette” – számolt be élményeiről Dóri.

A férfiak kategóriájában cikkünk írásának pillanataiban még nem hirdették ki az Open kategória győztesét, amint befutnak az eredmények, frissítjük cikkünket. Addig is, hoztunk pár képet a férfi versenyzőkről is:

FRISSÍTVE: BEFUTOTTAK AZ EREDMÉNYEK

Mint Eszteró Zsolttól, a rendezvény szervezőjétől megtudtuk, az alábbi eredmények születtek a megmérettetésen:

BB OVERALL

  1. Lubos Chládek
  2. Szabó Tamás
  3. Bartó Dávid Márton

MEN’S PHYSIQUE OVERALL

  1. Lekka György
  2. Fehér Roland
  3. Kovács Dávid

CLASSIC BB OVERALL

  1. Kása Dávid
  2. Juhász István
  3. Martin Müller

BIKINI OVERALL

  1. Pintér Réka
  2. Kátai Luca
  3. Wágner Renáta Katalin

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb