Kikapcs

Hétvégén érkezik a Két lábon vagy két keréken a Szegedi Gyermekklinikáért hetedik felvonása, ahol egy közel 1 millió forint értékű kerékpárt is nyerhetsz

Immáron hetedik alkalommal rendezik meg a Két Lábon vagy Két Keréken a Szegedi Gyermekklinikáért című jótékonysági eseményt, ahol futni, biciklizni vagy akár sétálni is lehet egy jó ügy érdekében, ugyanis a rendezvényből befolyó összeget száz százalékban a fentebb említett intézménynek ajánlják fel a szervezők. A tavalyi évben példátlan, 4 millió forintál is magasabb összeg gyűlt össze a Szegedi Gyermekklinika megsegítésére, az idei cél pedig nem is lehet más, mint a rekord megdöntése.

A tavalyi nagy sikert követően nem is lehetett kérdés, hogy az idén is megrendezik a közismert szegedi jótékonysági futást, ami ezúttal szeptember 7-én, szombaton érkezik. A rendezvényen futni, sétálni és biciklizni is lehet, a menet ezúttal a Lapos Beach-ről indul majd, a távok pedig az alábbiak szerint alakulnak:

  • Bicikli táv – 26,5 km
  • Futás távok – 6 km és 12 km
  • Séta táv – 4 km

A nevezés szombaton reggel 8:30-tól indul, a bemelegítés pedig ezt követően, 9:30-kor lesz. Az indulás és érkezés helyszínén, a Lapos Beach-en egyébként egy kreatív gyereksarok is lesz, csillámtetoválással, óriás golyóvezetővel, célbadobással, mini golffal és még rengeteg izgalmas programmal.

MÉG EGY ÉRTÉKES BMW KERÉKPÁRT IS NYERHETSZ, HA RÉSZT VESZEL A RENDEZVÉNYEN

Mint ahogyan a főszervező Jakab Gusztávtól megtudtuk, ezúttal egy főnyereményt is kisorsolnak majd a résztvevők között, nem is akármilyet:

A főnyeremény ugyanis nem más, mint egy közel 1.000.000 Ft értékű BMW bicikli, a LinarTech Group felajánlásával!

A nagy szabású jótékonysági futásról minden további információt, számlaszámmal és adószámmal a hivatalos eseményben, IDE KATTINTVA találsz, de a főbb koordinátákat mutatjuk is:

  • indulás a Lapos Beach-ről!
  • 2024. szeptember 7., szombat 10:00!

Ha nem tudsz velük futni, de adakoznál:

Két Lábon vagy Két Keréken a Városért Sportegyesület
Szervezet adószáma:
19279035-1-06
Bankszámlaszám:
11735005-26058632

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb