KikapcsVideo365

Felújított teraszokkal és különleges őszi programokkal várja a szegedieket a Bistorant étterem! (videó)

Szeged egyik legstílusosabb étterme, a Bistorant ősszel teljesen megújult külső és belső teraszokkal hódít! A nyár folyamán befejeződtek a felújítási munkálatok, így most kívül és belül egyaránt friss arculattal, új élményekkel és exkluzív eseményekkel várják a vendégeket. A Bistorantban nemcsak a gasztronómia kifogástalan, de a rendezvények is, melyek közül kiemelkedik a közelgő borkóstoló sorozat és egy titokzatos sörkóstoló is. Ha kíváncsi vagy, mi minden készül még ősszel, ne hagyd ki a részleteket!

Az étterem nyáron már megmutatta, milyen élményeket tartogat a szegedieknek: az Olimpia és az EB közvetítéseit hatalmas LED-falon élvezhettük, miközben különleges EB-tálak kényeztették az ízlelőbimbókat. Az Európa-bajnokság idején egyedi fogásokkal lepték meg a sport szerelmeseit, melyekről már korábban beszámoltunk. Ha lemaradtál, itt bepótolhatod:

Az őszi szezonra pedig még nagyobb durranásokkal készül a Bistorant. Egy különleges borkóstoló sorozat veszi kezdetét hamarosan, ahol a legjobb magyar borokkal ismerkedhetünk meg egy igazán exkluzív környezetben. És ha ez még nem lenne elég, egy izgalmas sörkóstoló esemény is készülőben van – bár erről egyelőre csak titokzatos részleteket árult el Muráti Balázs, a Bistorant ügyvezetője. Az étterem Facebook oldalán további információkra is fény derül majd, így érdemes figyelemmel kísérni a bejelentéseiket!

A Bistorantban a kiszolgálás, a gasztronómia és az enteriőr tökéletes harmóniában találkozik egymással. A felújított teraszok nemcsak nyugodt pihenést, de különleges eseményeket is ígérnek – legyen szó baráti összejövetelről vagy egy romantikus vacsoráról. A Bistorantban minden adott ahhoz, hogy felejthetetlen élményben legyen részed.

Akár egy borkóstoló különlegességére, akár egy jó beszélgetésre vágysz egy pohár minőségi sör mellett, a Bistorant mindig többet nyújt, mint amire számítasz. Ne hagyd ki az őszi programokat, fedezd fel újra Szeged egyik legkiemelkedőbb gasztronómiai élményét!

Bistorant elérhetőségei:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb