KikapcsVideo365

Rendezvények, mint sehol máshol: ez a csapat varázsol különleges élményeket a Bistorantban! (videó)

A Bistorant nemcsak az ételek és italok miatt különleges, hanem azért is, mert itt a rendezvények új szintre lépnek. Műszakvezetőktől a felszolgálókig mindenki azon dolgozik, hogy egyedi élményt nyújtsanak minden vendég számára. Most egy videóban bepillantást nyerhetsz a kulisszák mögé, ahol Reni, Míra, Bence és Ági mesélnek a Bistorant esszenciájáról. Ne maradj le róla, és tudd meg, miért választják sokan a Bistorantot rendezvényhelyszínként!

Korábban már írtunk a Bistorant rendezvénytermeiről, amelyek sokszínűségükkel és hangulatukkal vonzzák a vendégeket. Azonban mi van a háttérben? Miért választják a vendégek újra és újra ezt a szegedi éttermet rendezvényhelyszínként? Ahhoz, hogy jobban megértsük a Bistorant esszenciáját, leültünk beszélgetni négy kulcsfontosságú szereplővel: Reni, Míra, Bence és Ági meséltek nekünk arról, miért különleges a hely számukra.

Reni, aki már 5 éve erősíti a Bistorant csapatát, mesélte nekünk, hogy a Bistorantban soha nincs két egyforma nap. Felszolgálóként rengeteg különböző feladatot lát el, hiszen itt nem csak a hétköznapi éttermi munka folyik. „A menü, az a’la carte és a rendezvények is mind-mind kihívások elé állítanak. Az a legjobb az egészben, hogy mindig valami újat tanulok és tapasztalok” – osztotta meg velünk. Szerinte ez az a hely, ahol a vendégek nemcsak az ételekért, hanem az élményért térnek vissza.

A rendezvények koordinációjáért felelős Míra is mesélt nekünk arról, hogy miért szeret itt dolgozni. „A minőségi ételek és italok mellett az igazi kihívás a rendezvények megszervezése. Minden részlet az én kezemen megy át, és az apró mozzanatokban rejlik a siker” – mondta. Míra szerint a Bistorant tökéletes helyszín esküvők, céges rendezvények vagy akár kisebb családi összejövetelek számára is, hiszen itt minden igényt kielégítenek, és a legmagasabb színvonalat nyújtják.

Bence, aki felszolgálóként szintén sok rendezvény lebonyolításában segít, elárulta, hogy a legnagyobb élmény számára a rendezvények sokszínűsége. „Mindig valami újjal találkozom, és imádom, hogy minden esemény egyedi. Nincs két egyforma rendezvény, és ez izgalmas kihívást jelent” – osztotta meg velünk. A Bistorantban szerinte mindig van valami izgalmas, ami miatt érdemes ide visszatérni, akár vendégként, akár dolgozóként.

Végül Ági, aki a Bistorant koktéljairól mesélt, bevezetett minket a bár különleges világába. „Szeretek új koktélokat kipróbálni és készíteni, és a vendégek mindig nyitottak az új ízekre. A Bistorant koktélkínálata is folyamatosan megújul, így a rendezvények italkínálata is egyedi élményt nyújt” – mondta. A koktélokkal kapcsolatban Ági hozzátette, hogy a Bistorantban különösen figyelnek arra, hogy minden ital tökéletesen illeszkedjen az események stílusához.

A Bistorant nem csak a kiváló konyhájáról híres, hanem arról is, hogy itt az események életre kelnek. Ha kíváncsi vagy a Bistorant különleges rendezvénytermeire, és szeretnéd megtudni, hogyan lehetne a te rendezvényed is emlékezetes, kattints ide és olvasd el korábbi cikkünket a termekről:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb