GasztroVideo365

Kifinomult megjelenés, karakteres ízvilág – a Napfény Műterem legújabb kreációja garantáltan új szintre emeli a szegedi gasztronómiát!

Kiugrottunk a Napfény Műterembe, hogy elsőként lessük meg az étterem vadonatúj étel- és itallapját – és már az első pillanatban találtunk egy párost, ami azonnal levett minket a lábunkról!

A Napfény Műterem Szeged egyik igazán kedvelt gasztrohelye, ahol a kreatív ételek és a különleges italok találkoznak. Az étterem legújabb ajánlata, a kacsasaláta, már most a vendégek kedvence lett. A grillezett kacsahús, a gránátalmás kevert salátaágy, a mangó és az édes-chilis teriyaki szósz kombinációja egyedülálló ízvilágot teremt – és ezt mi magunk is megtapasztaltuk!

Ez az új saláta egyszerre frissít és elvarázsol – nemcsak a tányérra kerülő alapanyagok, hanem az étel mögött rejlő gondosság és kreativitás is érződik minden falatban. A séfek nem csupán ízekkel dolgoztak, hanem történetekkel is: a mangó édeskés vibrálása, a gránátalma roppanása és a kacsahús füstös melegsége úgy épül egymásra, mint egy jól komponált zenemű hangjai. Ez az a fajta étel, amire nemcsak emlékezni fogsz, hanem vissza is vágysz majd – újra és újra.

És ha mindez nem lenne elég, a kacsasaláta mellé egy Mint Julep koktélt is ajánlunk – természetesen ezt is megkóstoltuk, és bátran állítjuk: tökéletes páros! A friss mentából, Jim Beam whiskey-ből, cukorszirupból és Angostura bitters-ből készülő koktél hűsítő frissessége tökéletes egyensúlyt teremt a saláta gazdag ízeivel.

A Mint Julep koktél története az amerikai Délen kezdődött, és mára a Kentucky Derby hivatalos italává vált. A koktél frissítő, mentás ízvilága és a bourbon whiskey karakteres aromája egy igazi kulináris élményt nyújt – mi biztosan nem tudtunk betelni vele.

Elérhetőség:
Telefon:06(30) 952 6500
E-mail: [email protected]
Cím: Széchenyi tér 2/a, Szeged, 6720

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb