Kikapcs

Voksolj a szegedi egészségügyisekre – még ma éjfélig szavazhatsz, ki legyen az év COVID dolgozója

A járvány miatt kialakult nehéz helyzetben rettentő nagy nyomás nehezedik az egészségügyben dolgozókra, akik önfeláldozóan és kitartóan harcolnak a fertőzöttek életéért nap, mint nap. Az ő munkájuk előtt tisztelegve és elismerve hirdette meg a Magyar Kórházszövetség pályázatát, mely keretében betegek, hozzátartozók, és kollégák voksait várják, hogy megtalálják az év orvosát, szakdolgozóját és nem ágy melletti kórházi dolgozóját.

A szavazás eredményeként a Duna Bonum Alapítvány által a COVID-ellátásban résztvevő kórházi dolgozók számára felajánlott 100 millió forintból összesen országosan 175 szakember fog elismerésben részesülni. “Nap mint nap látjuk a betegeket és az egészségügyi dolgozókat. Látjuk a küzdelmet, amelyet mindannyiunkért, az egészségünkért, a jövőnkért folytatnak, miközben a saját családjukat háttérbe szorítják, hiszen rájuk már nem marad idő. Nincsenek közös játékok, elmarad a filmnézés, a közös étkezés…” – írta a Magyar Kórházszövetség az online szavazás weboldalán.

A szavazás még ma éjfélig tart, úgyhogy még nem késő, hogy leadd voksod a szegedi klinikák dolgozóira, amit itt tehetsz meg.

Forrás: korhazszovetseg.hu

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai ดูดวง
'Fel a tetejéhez' gomb