Sport

Lemondott Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE Szedeák vezetőedzője

A Falco elleni vereséget követően Szrecsko Szekulovics, a Naturtex-SZTE-Szedeák vezetőedzője benyújtotta lemondását – adta hírül a csapat. A feladatok ellátásával Simándi Árpádot bízta meg a csapat, Dr. Kardos Péter, a klub elnöke azt nyilatkozta, nem számítottak Szekulovics mester távozására.

SZRECSKO SZEKULOVICS: A KIALAKULT HELYZETBEN MÁR NEM TUDOK A CSAPATNAK SEGÍTENI

“Elfáradtam” – indokolta döntését a szegediek mestere. Mint magyarázta, úgy érzi, a kialalult helyzetben már nem tud a csapatnak segíteni. “Nem vagyok az a típus, aki mindenáron ragaszkodik a pozíciójához, csak azért, hogy pénzt kapjon érte. Köszönöm a közös munkát a Szedeák vezetőinek, mindig, mindenben támogattak, partnerek voltak, jó volt itt dolgozni. Bízom abban, hogy egy új edző, egy új impulzus lendületet ad a csapatnak” – nyilatkozta a lemondását követően Szrecsko Szekulovics.

A KLUB ELNÖKÉT VÁRATLANUL ÉRTE A LEMONDÁS

“Váratlanul ért bennünket Szrecsko Szekulovics lemondása, nem erre számítottunk, minden körülmények között vele képzeltük el a folytatást” – reagált a Szedeák elnöke, dr. Kardos Péter, mint mondta, tudomásul véve Szrecsko döntését, megköszönik neki az eddigi munkáját, és a kiemelkedően sikeres tavalyi évet. A vezetőedzői feladatok ellátásával Simándi Árpádot bízták meg és minden tőlük telhetőt megtesznek annak érdekében, hogy túl legyenek ezen a nehéz perióduson.

Forrás: Naturtex-SZTE Szedeák

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb